A WST új verziójára való frissítés után eltűntek a mentett munkamenetek

Szia,

Ma a frissítés után elindítottam a WST-t. Először megjelent egy konverziós üzenet, majd hiba, és az újraindítás után megjelent a bejelentkezési ablak.

6 évre visszamenőleg mentett munkamenetek tűntek el.

A könyvtárban:
android\Android\data\de.sunbits.windsporttracker\files

Üres.

Lehet, hogy a frissítés az összes előzményt törölte?

Szia,

nyugi – az adatok nincsenek elveszve. A legfontosabb: ne töröld az alkalmazást.

Az új verzióra való migráláshoz fiók szükséges (a regisztráció ingyenes). Az első 27 napban minden funkciót korlátozás nélkül használhatsz.

Mit kell tenned:

1. Ha a jobb felső sarokban a Napló (Journal) mellett egy dupla nyil ikon látható piros számmal – koppints rá. Látni fogod a régi munkameneteket, és egyesével feltöltheted őket, ha rákkoppintasz a mellette lévő nyílra.
  2. Ha nincs ez az ikon – menj a profilodhoz (jobb alsó sarok). Ott találsz egy gombot, amivel újraindíthatod a migrálást.

Már a legelső indítás óta a háttérben fut a migrálás, és előkészíti az adatokat. Sikeres regisztráció után a munkameneteknek automatikusan meg kell jelenniük a Naplóban.

Jeledge, ha valamelyik opció működött!

Nem tudok belépni a telefonon.

Létrehoztam egy fiókot a számítógépen, de amikor megpróbálok belépni a telefonon, a következő üzenetet kapom:

„A bejelentkezés meghiúsult. Ellenőrizze a bejelentkezési adatait, és próbálkozzon újra.”

A jelszó-visszaállítási lehetőség sem működik.

EDIT:
A telefonon új fiók létrehozását is megpróbáltam, de miután megnyomtam a „Tovább” gombot, a következő üzenet jelenik meg: „A regisztráció meghiúsult. Kérjük, próbálja újra.”

Esetleg elküldenéd a support@sunbits.de weboldalra történő fiókregisztrációhoz használt e-mail címedet?

A regisztrációnál megadott e-mail-cím:

arzak@wp.pl

de a számítógépen a következő oldalon regisztráltam a fiókot:

WindsportTracker