Rossz csúcssebesség

Windserfeleshez vízálló védőburkolatban használom a Samsung Galaxy S22 készülékem, valamint a WST alkalmazást a munkamenetek rögzítésére és követésére. Az utolsó munkamenet során azonban észrevettem, hogy a legmagasabb sebesség helytelenül jelenik meg. A kijelzőn 44,98 csomó a legnagyobb sebességként szerepel, pedig bár szívesen elérném ezt a sebességet, biztos vagyok benne, hogy ez egy hiba! Ez először történt meg. Úgy tűnik, egy csúcs érték van ennyire magas, a többi érték viszont sokkal alacsonyabb.
Bármilyen ötlet arra, hogy miért történt meg ez?
Egyébként nagyon köszönöm a remek alkalmazást.

Szia,

köszönjük a visszajelzést :slight_smile:
ritkábban előfordulhat, például egy összeomlás során, vagy ugrások közben.
Részleteket megvizsgálhatok, ha szívesen küldenéd el nekem a munkamenet GPX-fájlját.

Ugyanaz a probléma történik velem is. Feltételezem, hogy akkor jelentkezik, amikor a telefon elveszti a GPS kapcsolatot, mivel egy percre a víz alá van merülve vízindítás közben. Amikor feljövök a vízből, a GPS nem túl pontos, így az alkalmazás rossz helyzetet rögzít, és ezért helytelen sebességet számol. Gyakran előfordul, hogy tetősebesség kerül rögzítésre, amikor 100%-osan szembejár a széllel.

Nagyon szeretnék egy olyan lehetőséget, hogy töröljem az ilyen rendellenességeket, vagy hogy az alkalmazás képes legyen felismerni, hogy bizonyos sebességek bizonyos irányokban lehetetlenek. Ezek a hibás adatok valóban összezavarnak a statisztikáimat.

küldhet példa fájlt a support@sunbits.de címre?
így tovább fejleszthetjük az algoritmusokat.