Ścieżka wodna na Wear Os?

Czy jest jakiś plan na stworzenie wersji aplikacji dla smartwatcha z systemem Wear OS (Samsung Galaxy Ultra) oraz dodanie wing foilu? Dziękuję

Witaj,

Wingfoil już jest dostępny.
to po prostu dyscyplina, którą należy wybrać na samym dole z listy dyscyplin.

całość zostanie ulepszona w wersji V2.

czy to ma sens?

Nie mogę znaleźć Wing Foiling jako dyscypliny w tej aplikacji, a także nie mogę dodać moich skrzydeł ani żaglow ani jako sprzętu. Są tylko opcje Windsurf i Kitesurf, czy możesz mi pomóc?

Witaj Louis,\n\nJeśli używasz Androida, nadal korzystasz z wersji v1. Aktualizacja do wersji v2 będzie dostępna wkrótce.\n\nW międzyczasie polecam korzystanie z aplikacji webowej, która już działa na wersji v2. Możesz do niej uzyskać dostęp tutaj:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nJeśli potrzebujesz telefonu do nagrywania sesji, możesz nadal nagrywać z Android v1, a następnie wyeksportować sesje jako pliki GPX i zaimportować je do aplikacji webowej v2.\n\nJeśli wolisz na razie kontynuować pracę z Android v1 (wszystkie dane zostaną automatycznie zmigrowane po wydaniu wersji v2), wykonaj następujące czynności:\n\n* Wybierz Windsurfing jako sport podczas nagrywania.\n* Po nagraniu edytuj sesję i zmień dyscyplinę na Wingfoil (znajdziesz ją na dole listy).\n* W przypadku sprzętu:\n\n * Wybierz Windsurfing jako sport\n * Użyj Sail dla swojej skrzydła\n * Użyj Fin dla swojej foki\n\nDzięki temu wszystkie dane zostaną poprawnie zmigrowane do wersji v2 później.\n\nPowiedz, jeśli to pomoże lub jeśli masz jakieś pytania :slightly_smiling_face:

Witaj,\n\nWersja 2 została już opublikowana. Obsługuje aplikację WearOS i ma Wingfoil jako dedykowany sport dla Twoich sesji i sprzętu.\n\nMiłego użytkowania!