V2 további funkciók, például pályák rövidítése, felosztása stb. A pálya lejátszása GPS eredményhez hasonlóan

Nem tudom, hogy valaki már kérte-e ezt.

A próbaidőm hamarosan véget ér, és még nem tudom biztosan, hogy feliratkozom-e.

Néhány alapvető funkció hiányzik.

Szeretnék egy lehetőséget, hogy az idődiagramon a tracket az egérrel végigkövethessem, így a trackképben láthatnám, hol vagyok, vagy melyik irányba haladok, hogy például a fordulóműveleteket elemezhessem. Mint a GPS Resultben.

Már többször is előfordult, hogy nem állítottam le az ébresztőjelet, majd autóval haza vezettem.

Ezekkel a legjobb maximális sebességeket kapom, amikkel igazán büszkélkedhetnék.

Ezért lenyomatlanul hasznos lenne egy lehetőség a track szerkesztésére, hogy ezeket a részeket eltávolíthassam. Vannak más eszközök is, de ezek gyakran sikertelenek az exportálási formátum miatt, így nem tudom importálni, vagy teljesen haszontalanok.

Szia Gerd,

az első funkció már létezik.

A számítógépen a sebességi gráfban megjelenítheted a pozíciót a térképen. Kattints és tarts a grafikonon. Ezután balra vagy jobbra tudsz menni, és egyszerre láthatod, hogyan változik a pozíció a térképen.

A sebességi gráfot is nagyíthatod:
– dupla kattintással a számítógépen
– vagy a menüben a rögzített nagyítási szintekkel 100%-ról 5%-ra.

Ha a gráf nagyítva van, a manőverek sokkal pontosabban elemezhetők. Ehhez további információk jelennek meg: irány, szélirány, sebesség és a szélhez viszonyított szög.

A mobiltelefonon vagy táblagépen ugyanúgy működik: helyezd a ujjadat a gráfra, és tarts egy másodpercig. Amint a pont megjelenik a térképen, az ujjad mozgathatod balra vagy jobbra.

Ha ez nem elég világos, ehhez is készíthetek rövid videóútmutatót a GYIK szekcióban.

A második kéréseidet illetően:
Ez a funkció már tervezés alatt áll, és a következő, de még nem azonnali frissítésben érkezik.

Remélem, ez segít.