Moja ostatnia sesja się nie synchronizuje.
Otrzymuję komunikat, że format pliku nie jest obsługiwany.
Co mogę zrobić?
Upewnij się, że używasz wersji 2.0.19.
Następnie spróbuj zarchiwizować daną sesję: przesuń ją powoli w prawo — tło powinno zmienić kolor na zielony i pojawi się okno udostępniania. Wyślij plik e-mailem na adres support@sunbits.de.
Kilka pytań, które pomogłyby zdiagnozować problem:
Wysłałem archiwum na support@sunbits.de
Dobra wiadomość — poprawiony plik jest już u Ciebie na mailu. Możesz go zaimportować za pomocą standardowej funkcji importu.
Czy możesz sprawdzić, jaka wersja aplikacji była używana podczas nagrywania? (Obecna wersja to 2.0.19)
Chcę ustalić, co spowodowało problem, żeby aplikacja następnym razem mogła obsłużyć to automatycznie.
Bardzo dziękuję za naprawienie pliku, działa!
Wersja aplikacji, której używam, to 2.0.19.
Jeszcze raz dzięki
Na marginesie, żeby pomóc ustalić, co się stało, zauważyłem, że sesja jest niekompletna. Moja sesja zaczęła się o 16:54, a wyszedłem z wody o 19:38. Zarejestrowany czas pokazuje 1 h 49 min. Brakuje więc około 50 minut. Na wykresie widać, że ślad nagle się urywa. To właśnie wtedy coś się stało!
Daję tylko znać, dziękuję
Dzięki za szczegóły — to pomocne. Sesja prawdopodobnie została zakończona, ponieważ aplikacja została zamknięta przez optymalizację baterii w systemie. Może to również powodować problemy z plikami.
Upewnij się, że aplikacja jest umieszczona na białej liście optymalizacji baterii na Twoim urządzeniu. Instrukcje dla Twojego konkretnego urządzenia znajdziesz tutaj: https://dontkillmyapp.com/
Chyba o to chodziło. Było ustawione na „zoptymalizowane” zamiast „bez ograniczeń”.
Dzięki!