Nem sikerül szinkronizálni a legutóbbi munkamenetet

Az utolsó munkamenetem nem szinkronizálódik.

Olyan üzenetet kapok, hogy a fájlformátum nem támogatott.

Mit tehetek?

Kérjük, győződjön meg arról, hogy a 2.0.19 verziót futtatja.

Ezután próbálja meg archiválni az érintett munkamenetet: lassan csúsztassa jobbra — a háttér zöldre vált, és megjelenik egy megosztási párbeszédablak. Küldje el a fájlt e-mailben a support@sunbits.de címre.

Néhány kérdés, amelyek segíthetnek a diagnosztizálásban:

• A munkamenetet az órán fejezte be, vagy az akkumulátor merült le?
  • Tudna indítani egy rövid, kb. 1 perces felvételt, és tudatná velem, ha ugyanaz a hiba jelenik meg?

Elküldtem az archívumot a support@sunbits.de címre

1. Az órán fejezted be a munkamenetet, vagy lemerült az akkumulátor? A munkamenetet a telefonomon lévő felvétel leállítása gombbal fejeztem be, ahogy szoktam.
  2. El tudnál indítani egy rövid, ~1 perces felvételt, és megírnád, hogy ugyanaz a hiba jelenik-e meg? Tökéletesen működött. Az elmúlt 2 évben rengeteg munkamenetet rögzítettem az alkalmazásotokkal, és mindig hibátlanul működött.

Jó hír — elküldtem neked e-mailben a javított fájlt. A szokásos importálási funkcióval tudod importálni.

Meg tudnád nézni, melyik alkalmazásverziót használtad a felvétel készítésekor? (A jelenlegi verzió: 2.0.19)

Szeretném kideríteni, mi okozta a problémát, hogy legközelebb az alkalmazás automatikusan kezelni tudja.

Nagyon köszönöm, hogy kijavítottad a fájlt, működik!

Az általam használt app verziója 2.0.19.

Még egyszer köszönöm

Mellékes megjegyzésként, hogy segítsen kideríteni, mi történt: észrevettem, hogy a munkamenet hiányos. A munkamenetem 16:54-kor kezdődött, és 19:38-kor jöttem ki a vízből. A rögzített idő 1 óra 49 percet mutat. Tehát nagyjából 50 perc hiányzik. A grafikonon látszik, hogy a nyomvonal hirtelen megszakad. Ekkor történt valami!

Csak szólni akartam, köszönöm

Köszi az infót – ez hasznos. Valószínűleg azért lett rövid a munkamenet, mert a rendszer akkumulátor-optimalizálása leállította az alkalmazást. Ez fájlproblémákat is okozhat.

Kérjük, győződj meg róla, hogy az alkalmazás nincs kizárva az akkumulátor-optimalizálás alól az eszközödön. Az eszközödre vonatkozó utasításokat itt találod: https://dontkillmyapp.com/

Azt hiszem, ez volt az. Korlátlan helyett optimalizáltra volt állítva.

Köszi!