Az utolsó munkamenetem nem szinkronizálódik.
Olyan üzenetet kapok, hogy a fájlformátum nem támogatott.
Mit tehetek?
Kérjük, győződjön meg arról, hogy a 2.0.19 verziót futtatja.
Ezután próbálja meg archiválni az érintett munkamenetet: lassan csúsztassa jobbra — a háttér zöldre vált, és megjelenik egy megosztási párbeszédablak. Küldje el a fájlt e-mailben a support@sunbits.de címre.
Néhány kérdés, amelyek segíthetnek a diagnosztizálásban:
Elküldtem az archívumot a support@sunbits.de címre
Jó hír — elküldtem neked e-mailben a javított fájlt. A szokásos importálási funkcióval tudod importálni.
Meg tudnád nézni, melyik alkalmazásverziót használtad a felvétel készítésekor? (A jelenlegi verzió: 2.0.19)
Szeretném kideríteni, mi okozta a problémát, hogy legközelebb az alkalmazás automatikusan kezelni tudja.
Nagyon köszönöm, hogy kijavítottad a fájlt, működik!
Az általam használt app verziója 2.0.19.
Még egyszer köszönöm
Mellékes megjegyzésként, hogy segítsen kideríteni, mi történt: észrevettem, hogy a munkamenet hiányos. A munkamenetem 16:54-kor kezdődött, és 19:38-kor jöttem ki a vízből. A rögzített idő 1 óra 49 percet mutat. Tehát nagyjából 50 perc hiányzik. A grafikonon látszik, hogy a nyomvonal hirtelen megszakad. Ekkor történt valami!
Csak szólni akartam, köszönöm
Köszi az infót – ez hasznos. Valószínűleg azért lett rövid a munkamenet, mert a rendszer akkumulátor-optimalizálása leállította az alkalmazást. Ez fájlproblémákat is okozhat.
Kérjük, győződj meg róla, hogy az alkalmazás nincs kizárva az akkumulátor-optimalizálás alól az eszközödön. Az eszközödre vonatkozó utasításokat itt találod: https://dontkillmyapp.com/
Azt hiszem, ez volt az. Korlátlan helyett optimalizáltra volt állítva.
Köszi!