Nie można połączyć Garmin z WST. Błąd przeglądarki

Witaj. Moje próby połączenia konta zegarka (Garmin) z wst zakończyły się niepowodzeniem, a pojawił się komunikat od Google. Jest to błąd ograniczenia przeglądarki. Wygląda na to, że Google zezwala tylko na bezpieczne przeglądarki podczas procesu parowania z Garmin. Sprawdź zrzut ekranu:

Czy możecie naprawić ten problem?

Z wyprzedzeniem dziękuję.

Długo używający użytkownik francuski.

Witaj,

Przykro nam, że masz ten problem — spróbujmy jak najszybciej go rozwiązać.

Najpierw, czy mógłbyś nam powiedzieć, której przeglądarki używasz?

Są dwa rzeczy, które możesz spróbować:

1. Spróbuj zalogować się za pomocą przeglądarki mobilnej na swoim urządzeniu. Jeśli to zadziała, możesz połączyć się bezpośrednio z niego.
  2. Jeśli to nie zadziała, otwórz aplikację na swoim komputerze i spróbuj połączyć się z niego.

Możesz uzyskać dostęp do wersji webowej tutaj:

Ponadto, byłoby bardzo pomocne, gdybyś mógł nam przekazać szczegóły błędu. Możesz to zrobić, klikając na niebieski tekst “szczegóły błędu” i wysyłając informacje e-mailem na:
support@sunbits.de

Dziękujemy bardzo — przyjrzymy się temu uważniej, gdy tylko otrzymamy te szczegóły.

Witaj,

Udało mi się połączyć moje konto Garmin. Dzięki za link do strony internetowej powyżej (https://app.windsporttracker.com/), użyty na komputerze osobistym (Win 11). Nadal nie działa to na moim telefonie komórkowym (Pixel 7 Pro).

Wysłałem również wszystkie szczegóły problemu na podany powyżej adres e-mail. Mam nadzieję, że to naprawicie.

Dzięki.

Stef.