Szia,
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy fejlesztetted ezt az alkalmazást, kiváló! Egy gyakori probléma, amit én és néhány barátom tapasztaltunk, hogy időnként elfelejtjük leállítani az alkalmazást a futás végén. Nem nagy probléma, ha a felszerelés csomagolása közben felejted el, ez csak egy kicsit megzavarja a tervezési időstatisztikákat, de ez megoldható. Nagyobb probléma, ha autóval indulsz el, miközben az alkalmazás még mindig felvételt készít, mert akkor az összes statisztikád elromlik. Gondoltam, hogy lenne remek, ha lehetőség lenne a futásaid levágására. Ideálisan ezt a térképről lehetne megtenni, mivel onnan könnyű megállapítani, hogy mikor nem vagy a vízben!
Üdvözlettel,
Alex
Lásd még: Manually trim/split sessions
Szia Alex,
Köszönjük a visszajelzést, az ötlet szerepel a teendőink listáján ![]()
Talán hasznos lehet a hangvisszajelzés használata. Ha bekapcsolod a hangvisszajelzést és alacsonyabb sebességre állítod, akkor amikor visszatérsz a földre, továbbra is hallod a hangvisszajelzést, amely elmondja, hogy körülbelül 1 km/h sebességgel mozogsz, és ez emlékeztet arra, hogy állítsd le a felvételt.
Talán ez egy átmeneti megoldás addig, amíg megvalósítjuk ezt a funkciót.
Én is így teszek, amikor leveszem a vízen kívüli részeket, különösen azokon a ritka alkalommal, amikor elindulok az autóval, mielőtt leállítom a WST felvételt. Megpróbáltam a hangvisszajelzést, de túl zavaró és idegesítőnek találtam. Talán sokkal magasabb sebesség beállítása jobban működne…
Igen, ez szerepel a listán ![]()
Talán a nagy sebesség használata helyett 60 másodpercre vagy hasonlóra is megnövelheted az időközt.
Remélem, lehetővé tennétek, hogy az asztal, vitorla, feneket kiválasztva, azaz a diagramon, mint egy videószerkesztésben, lehetővé tennétek egy kezdőpont és végpont beállítását. Ezt követően kérhető esetén egyszerűen törölni ezt a területet.
67 éves vagyok és kb. fél óránként szünetet tartok, és nem jut eszembe ezt a szekvenciát megállítani vagy újra bekapcsolni.
Legnagyobb tiszteletet parancsolok az Önök munkájának, hogy ezt az alkalmazást felépíti és fejleszti.
Én és minden sportoló, aki ezt az alkalmazást használja, köszönöm, köszönöm ![]()
Szél![]()
Szia,
Köszönjük a javaslatodat.
Igen, az adatok törlése egy jövőbeli verzióban lesz elérhető. Először az új verzió befejezése szükséges ![]()
Üdv,