Nagyszerű lenne, ha a sebességstatisztikákban látnánk, hogy az egyes távolság kategóriák befejezése mennyi időt vett és foglal magában
Szia,
te azt akartad mondani, hogy tudni szeretnéd, mennyi az idő 100m, 250m stb. esetén?
nem elég a csak a statokban lévő idő: 2mp, 10mp stb.?
Szia
Ez igaz, én azt gondolom, hogy hasznos lenne az idő, amit az adott távolságok beállításához vesz igénybe. Az idő-távolság arány mindig az eredmény a futóversenyekben és érthető. Érdekeltek voltak számomra a sebességvadászaton, hogy szinte átmentem a zátonyon a 500 méteres szakaszban, így természetesen azt gondoltam, mennyi időbe telik. Tegyük fel, hogy az alkalmazásod inkább a sebességhajósokra fókuszál. A szörfölés sebességrekordja a sebesség, nem az idő-távolság arány. Bármi is, nagyon szeretem az alkalmazást, és ha szükségem van arra, hogy tudjam, akkor beírom a számokat egy sebesség-távolság-idő számológépbe!
Szia,
ah ok megértettem.
Gondolkodj el, hogyan tudnám hozzáadni ezeket.
elegendő lenne, ha rákattintasz a sebességekre, és csak a pályán a térképen láthatod az időket?
legjobb Matthias
Jónak hangzik, nagyszerű lenne, ha láthatnánk a térképen, mennyi időt vett igénybe a távolság bejárása.