Érdekelne, hogy lehetne-e integrálni egy olyan funkciót, amely a munkamenet megjelenítését egy “tákméter” ábrázolású videóként, például .mp4 fájlként készíti el.
Megnéztem a Dashcam nevű programot, amely szabadon elérhető a piacon, de valahogy nagyon sok. Ott filmet kell feltölteni stb.
Biztosan jól konfigurálható, de szerintem egyáltalán nem szükséges.
A gondolatom az volt, hogy a teljes munkamenetet .mp4 videofájlként játszom le egy zöld képernyőn, és ezt később esetleg videofájlokra lehet ráhelyezni. Ha nincs ilyen, akkor csak a sebesség megjelenítése a munkamenet során is érdekes lenne. Ezt egyszerűen futtatni kell az alkalmazásban, és én készítek róla képernyővideót.
Lehet, hogy mellette a kurzusjelző is megjelenik. Ez egy apróság, de szerintem érdekes lenne. Főleg, hogy mikor és hol gyorsít.
Így még lehetőség lenne ezt egy akciókamera rögzítésére is, ha van ilyen felvétel. Nem mindenkinek van GPS-szel rendelkező GoPro kamera.
A neten különböző programokat találunk, amelyek némelyikért fizetni kell, mások ingyenesek, de a kezelés szerintem kényelmetlen.
Üdvözlettel
A funkció valóban érdekes lenne, mivel különösen akkor, ha különleges videóanyaggal is össze lehetne hasonlítani, akkor még többet lehetne elemezni a technikai munkamenetből.
Ez azonban nem annyira egyszerű, és nem is 100%-osan a WindsportTracker fókuszában van. Inkább elképzelem, hogy valami ilyesmit általánosan megvalósítanak.
Vagyis egy olyan alkalmazás, amelyik GPS adatokat kap, és ebből generálja a zöldképernyős távomert.
Jelenleg egy másik nagyon nagy frissítéssel vagyok elfoglalva, ezért sajnos ehhez a dologhoz 2022 előtt nincs időm. Mivel ez persze független lehet, talán valaki más megoldja?
Köszönöm a válaszodat.
Megbeszélem a kolleganökkel az informatikai osztályban, hogy ismer-e valakit, vagy ő maga tudná-e programozni. Alapvetően teljesen elegendő lenne, amit írtál. Nagyon szépen köszönöm és további sok sikert…