Synchronizacja WST do Strava na telefonie z systemem Android

Mam Samsung Galaxy 24+. Chciałbym zsynchronizować sesje nagrywane z WST ze Strava (czyli z WST do Strava), ale wygląda na to, że nie jest to (jeszcze możliwe). Przeszukałem już różne kategorie, ale nic (ostatnio) nie widziałem na ten temat.

Cześć Fraanske,
dzięki za wiadomość! Eksport lub synchronizacja ze Stravą nie są obecnie jeszcze dostępne — dobrze to zauważyłeś. Nie ma tego jeszcze w aktualnym planie rozwoju, ale jeśli społeczność będzie wystarczająco zainteresowana, zdecydowanie warto to rozważyć.
Czy ktoś jeszcze jest tym zainteresowany? Skomentujcie lub zagłosujcie poniżej — dzięki temu będziemy mogli ocenić, jak duże jest zapotrzebowanie.

Hej Matthias,

Dziękuję za szybką odpowiedź. Skoro już przy tym jesteśmy: używam Stravy także do synchronizacji z moją aplikacją Samsung Health. Mogę to zaznaczyć w aplikacji Samsunga, ale w WST jeszcze nie. Podejrzewam, że użytkowników Samsung Health jest znacznie więcej niż użytkowników Stravy, więc być może synchronizacja z Samsung Health byłaby dla was co najmniej równie interesująca?
Pozdrawiam,

Frans