WST szinkronizálása Stravára Android telefonon

Van egy Samsung Galaxy 24±om. Szeretném szinkronizálni a WST-vel rögzített edzéseimet a Strava-val (tehát WST-ből Strava-ba), de úgy tűnik, hogy ez (még nem lehetséges). Már kerestem a különböző kategóriákban, de semmit (újabbat) nem találtam ezzel a témával kapcsolatban.

Szia Fraanske,
köszönjük az üzeneted! A Strava-export vagy -szinkronizálás jelenleg még nem érhető el — jól láttad. Még nem szerepel a jelenlegi ütemtervben, de ha elég nagy rá az igény a közösség részéről, mindenképpen érdemes megfontolni.
Érdekel ez másokat is? Akkor reagáljatok vagy szavazzatok lent — így fel tudjuk mérni, mekkora az igény.

Szia Matthias,

Köszönöm a gyors válaszodat. Ha már úgyis benne vagyunk: én a Stravát arra is használom, hogy szinkronizáljak a Samsung Health alkalmazásommal. Ezt a Samsung appomban be tudom jelölni, de a WST-ben (még) nem. Az a gyanúm, hogy sokkal több Samsung Health-felhasználó van, mint Strava-felhasználó, szóval talán a Samsung Health-szel való szinkronizálás legalább ennyire érdekes lehet számotokra?
üdv,

Frans

Sziasztok Matthias és Fraanske! Samsung Galaxy Watch Ultra órával rögzítem az edzéseimet, és szeretném ezeket szinkronizálni a Samsung Health / Strava felületekkel. A Samsung Health-et már összekapcsoltam a Stravával.

Nemrég tértem vissza a Windsport-trackerhez, miután egy ideig egy másik alkalmazást használtam (amely szinkronizálva van a Stravával). Jól értem, hogy jelenleg az adatok Stravába juttatásának a legjobb módja az, ha letöltöm az edzést a WindsportTrackerből, és manuálisan importálom a Stravába?

Szia!

Igen, jelenleg ez a helyes megoldás — töltsd le az edzést GPX-fájlként, majd importáld manuálisan a Stravába. Mindenképpen a GPX 1.1-es verzióját használd.

A közvetlen Strava-szinkronizálás szerepel a fejlesztési ütemtervünkben — már több felhasználó is kérte, és figyelemmel kísérjük az iránta mutatkozó igényt.

Engem is érdekelne. Köszönöm, üdv!

A Strava szinkronizáció valójában nem is olyan fontos, mivel a GPX 1.1 fájllal is egyszerűen működik. Csak sajnos a kcal értékek nem stimmelnek. Lehet ezt még valahogy kiegészíteni a fájlban? Esetleg hiányoznak még adatok? Testsúly, életkor, magasság, nem?