Czasami tracę orientację w czasie, gdy jestem na wodzie na foilu. Super funkcją dla mnie byłaby możliwość, aby aplikacja czytała aktualny czas, na przykład co 15 lub 30 minut. W ten sposób wiem, że mogę wrócić do domu zgodnie z obietnicą i znacznie zwiększyć współczynnik akceptacji foilu przez żonę ![]()
Cześć,
albo zamiast prędkości, albo dodatkowo, chcesz sygnał co 15 metrów?
Brzmi to jak pomysł, który można dodać w przyszłości.
Uwielbiam funkcję zwrotnego sprzężenia zwrotnego z prędkością i korzystam z niej cały czas, więc myślałem o czymś dodatkowym do tego. Nie wiem, czy to dobry pomysł, ale często zastanawiam się, która godzina.
Rozumiem, rozumiem.
Pomyślalem, że to może być dobry pomysł i dodam to do listy zadań.
ale najpierw muszę skończyć V2 ![]()
Rozpoznawalna sytuacja. Zwykle po prostu ustawiam alarm, który wystarczająco dobrze działa dla mnie.
Istnieją również inne aplikacje, które mogą czytać czas, zobacz ten post na Reddit na przykład. Albo pewnie możesz zapytać asystenta głosowego o czas, ale nie jestem pewien, jak dobrze to działa na wodzie.
Dodatkowo zawsze dzielę się swołą lokalizacją na żywo przez Whatsapp, więc może ona przynajmniej sprawdzić, czy jestem już w drodze do domu ![]()
Jakieś głosowe powiadomienie po każdym przejchanym kilometrze (lub mili) z informacją o:
- aktualnym czasie
- całkowitej odległości pokonanej do tej pory
- całkowitym czasie spędzonym do tej pory
- średniej prędkości ostatniego kilometra (lub mili)
- średniej prędkości całej sesji do tej pory
Tak,
pomyślę o tym.