Javaslat: beállítható időközönként beolvasható idő

Néha elveszítem az időérzékem, amikor kifoilozok, és nagyon hasznos lenne, ha az alkalmazás kiolvasná az időt, például 15 vagy 30 percenként. Így tudom, hogy időben otthon lehetem, amikor megígértem, és ez jelentősen növeli a feleség általi elfogadásának valószínűségét :smiley:

Szia,

ehhez a sebességhez képest, vagy annak hozzáadásaként 15 méter vagy így valahol szeretnél jelet kapni?

ez egy olyan ötlet, amit a jövőben hozzáadhatok.

Szeretem a sebességvisszajelzést, és folyamatosan használom, ezért már gondolkoztam valami extra funkció fejlesztésén. Nem tudom, hogy jó ötlet-e, de sokszor arra gondolok, hogy milyen óra lehet.

Értem, remek ötlet! Hozzáadom a teendők listájához, de először a V2-t kell befejeznünk. :slight_smile:

Ismerős helyzet. Általában csak ébresztőt állítok be, ami nekem elég jól működik.

Van még más alkalmazás is, amelyik képes az időt elolvasni, például ez a reddit a példához. Vagy talán megkérdezheted a hangasszisztensét az időről, de nem tudom, hogy a vízen mennyire jól működik ez.

Ráadásul mindig megosztom a valódi helyem helyét a Whatsapp-on keresztül, így legalább látja, ha már úton vagyok haza :wink:

Milyen lenne egy szóban fogott üzenet minden eltemetett kilométer (vagy mérföld) után, amely információt nyújt a következőkről:

• aktuális idő
  • eddig teljesen megtett távolság
  • eddig töltött teljes idő
  • az utolsó kilométer (vagy mérföld) átlagos sebessége
  • az eddigi teljes munkamenet átlagos sebessége

Igen,
errol megfogalom gondolni.