Az elmúlt vasárnap bejelentkeztem, és elhagytam az alkalmazást a telefonon, a helymeghatározás bekapcsolva.
Megérkezett a helyszínre, ahol tudtam, hogy nincs internetkapcsolatom. El tudtam indítani egy munkamenetet. Néhány percig működött, mintha rögzítené, így a telefonomat a karomra tettem és elmentem vitorlázni. Amikor leálltam, le akartam állítani a rögzítést, de nem találtam munkamenetet a rögzítés leállításához. Az alkalmazás csak az alkalmazás feltételeinek elfogadását kérte. Az alkalmazás új felhasználónak tekintett, mivel nincs internetkapcsolatom a helyszínen. Hazafelé érkezve, internetkapcsolattal be tudtam jelentkezni az alkalmazásba, de nem találtam a húsvét vasárnap indított munkamenetet…
csak hogy tisztázzuk - amikor azt mondod, hogy nem található a megállítandó munkamenet, azt jelenti, hogy amikor visszatértél a vízből és megnyitottad az alkalmazást, csak egy képernyőt mutatott, amely arra kérte, hogy fogadd el a felhasználási feltételeket?
Ha így van, akkor a munkameneted valószínűleg nem veszett el. Íme, hogy mit kell tenned:
Nyisd meg az alkalmazást, és menj a naplóbejegyzésekhez. A naplóbejegyzések szöveg jobb felső sarkában egy dupla nyilat látni fogsz - koppints erre. (Azzal, hogy ez az ikon látható, az azt jelzi, hogy vannak helyi munkamenetek, amelyek még nem kerültek át a naplóbejegyzésekbe.) Ez átvisz a felvételi képernyőre, ahol egy helyi munkamenetek listáját kell látnod - valószínűleg csak egy bejegyzés dátummal az év-hónap-nap-idő formátumban.
A bejegyzés végén van egy másik dupla nyíl ikon. Koppints rá a munkamenet átviteléhez a naplóbejegyzésekbe. Ha a munkamenetet nem lett tisztán leállítva, akkor lehet, hogy kétszer kell rákattintani.
Próbáld ki ezeket a lépéseket, és tudasd meg, hogy megjelenik-e a munkamenet?
Ugyanazokkal a problémákkal találkozom a 2-es verzióval is. Néhány perc múlva leáll, ha nincs internetkapcsolat, és panaszkodik, hogy a próbaverzió véget ért, pedig van fiókomat beállítva. Lehet, hogy vissza kell térnem az 1-es verzióra, hogy rögzíthessem a munkameneteket.
Amikor rákattintok a dupla nyilacska ikonra, átvisz a felvétel képernyőre, de ott nincsenek munkamenetek. Három üres oldal van, és minden oldalon csak a “várakozás” szerepel.
Köszönöm a megerősítést. Az offline rögzítést érintő hibát sikerült azonosítanunk, és a javítás már folyamatban van — hamarosan új verzió fog megjelenni.
A rögzítő képernyőn látható “vár” felirat kapcsán: általában a képernyő alján látnod kell egy Szünet gombot. Nyomd meg ezt a gombot, majd a Stop gombot — ekkor vissza kell térned a főképernyőre, ahol a munkamenet szerepelni fog. Ha nem látod a Szünet gombot, kérem, készíts egy képernyőképet arról, amit látsz, és írd meg, hogy melyik verziójú az alkalmazás (hosszan nyomd meg az alkalmazás ikonját a kezdőképernyőn, koppints az “i” vagy “Információ” lehetőségre, és görgess le a végéig — ott kellene látnod egy 2.0.16-as verziószámot). Továbbá, milyen telefonmodellt használsz, és melyik Android-verzió van rajta? Ezekkel az információkkal segíthetünk a probléma szűkítésében.
Követhettem volna az utasításaidat és folytathattuk volna a munkamenetet, de ez csak néhány percre tart. Az első néhány percig. Az 1-es verzióban mindig képernyővédőt kapcsoltam be, mielőtt a telefonomat az aquapac-be helyeztem, és a munkamenet tovább folytatódott. Így nem tévedtemet a képernyőn. Ezt ugyanezt tettem meg az első munkamenetemben a 2-es verzióban is. Előidézhette ez a munkamenet befejezését?
A munkamenet hosszának tekintetében: igen, a képernyővédő valószínűleg a probléma oka. Amikor a képernyő kikapcsol, néhány eszköz agresszíven leállítja a háttérben futó folyamatokat az energiagazdálkodás érdekében — ez rövidre vágja a felvételt. Ennek megelőzéséhez győződjön meg róla, hogy letiltotta az akkumulátor-optimalizálást, és az alkalmazás fel van véve a háttérhasználatra szánt alkalmazások listájára.
Az Ön eszközének megfelelő utasításokat itt találja:
Emellett győződjön meg róla, hogy az összes alkalmazásengedély és értesítés engedélyezve van.
Gyors frissítés: a kapcsolat nélküli rögzítési hiba javítása készen van, és benyújtottuk a Google és Apple felé a felülvizsgálatra — már körülbelül egy napja várja a jóváhagyást. Amint elérhetővé válik, értesítlek róla.