Sesja wyświetla się jako niezsynchronizowana, ale pojawia się komunikat 'Ta sesja została już zaimportowana'.

Około 6 tygodni temu kupiłem nowy telefon Samsung S26 z systemem Android, a około 1,5 tygodnia temu zegarek Galaxy Ultra Watch. W ciągu ostatniego tygodnia udało mi się pomyślnie rejestrować sesje na moim zegarku. Jednak dzisiaj, chociaż moja sesja wyświetla się w sekcji „Sesje niesynchronizowane” („Sessions not synced”), przy próbie synchronizacji otrzymuję komunikat „Sesja została już zsynchronizowana” („The session has already been synced”). Niestety, gdy przechodzę do „Dziennika sesji” („Session Logbook”), sesja się nie pojawia. Widać jednak wskaźnik na górze, że mam niesynchronizowaną sesję.

Proszę o poradę co dalej.

(Ograniczenia tematu nie pozwoliły mi dodać drugiego zrzutu ekranu pokazującego, że sesja nie pojawia się w Dzienniku sesji)

Oto Dziennik, który pokazuje, że nadal mam sesję, która nie została zsynchronizowana.

Dzięki za zgłoszenie — to był błąd po mojej stronie, teraz naprawiony. Wystarczy ponownie dotknąć przycisku Synchronizuj, a twoje sesje powinny zostać poprawnie przesłane.

Świetne wsparcie! Działa teraz. Dzięki!

Czy muszę zrobić coś inaczej podczas synchronizacji z nowym zegarkiem?

Świetnie :slight_smile:

Nie, to był problem z mojej strony.
Od teraz powinno działać jak zwykle :slight_smile: