A munkamenet nem szinkronizált állapotban jelenik meg, de ezt írja: „Ez a munkamenet már importálva van.”

Körülbelül 6 héttel ezelőtt vettem egy új Samsung S26 Android telefonomat, majd 1,5 héttel ezelőtt egy Galaxy Ultra Watch-ot. Az elmúlt héten sikeresen rögzítettem munkameneteket a karórámról. Ma azonban, bár a munkamenetem megjelenik a „Nem szinkronizált munkamenetek” alatt, amikor megpróbálom szinkronizálni, azt az üzenetet kapom, hogy „A munkamenet már szinkronizálva lett”. Sajnos, amikor a munkamenetnaplóba lépek, a munkamenet nem jelenik meg. De láthatja a tetején a jelzőt, hogy van egy szinkronizálatlan munkamenetem.

Kérem, tanácsoljon a következő lépésekről.

(A témakorlátozások nem tették lehetővé, hogy csatoljak egy második képernyőképet, amelyen látszik, hogy a munkamenet nem jelenik meg a munkamenetnaplóban)

Itt van a napló, amely megmutatja, hogy még mindig van egy olyan munkamenet, amelyet nem szinkronizáltak.

Köszönöm a jelentést — ez egy hiba volt részemről, most már kijavítva. Egyszerűen érintsd meg a Szinkronizálás gombot újra, és a munkameneteidnek feltöltődnie kell.

Remek támogatás! Most működik. Köszönöm!

Van valami, amit másképp kellene tennem, amikor az új okosóráról szinkronizálok?

Remek :slight_smile:

Nem, ez nálam volt a hiba.
Mostantól úgy fog működni, mint szokott :slight_smile: