Rad bi vedel, od katere hitrosti je jibe v windsuferju, wingu in windfoilu obravnavan kot načrtovan ali v letu?
Zbrane podatke niso nujno natančni, ker sem se pri zadnji seji v Minimah 25. marca s poskusom empannga znašel v stanju padca, kar se je zgodilo mnogokrat?
Naročnina na 1 leto je bila kupovana kot nagrada za vse delo pri razvoju!
Pozdravljen Sébastien, hvala za naročilo — zelo cenimo to!
Prag za planing/lete Če odpreš sejo in pogledaš graf hitrosti, boš videl črtkano rdečo črto — to je prag za planing/lete za tvoj šport in disciplino. Pri skrčku je cilj biti skozi cel krog zavijanja nad to črto.
Zakaj aplikacija lahko šteje skrček kot uspešnega, četudi ste padli Aplikacija ocenjuje samo manevr — zavijanje — ne to, kar se zgodi takoj zatem. Dva pogosta primera, kjer to vodi do zmede:
Foiling: Zavijanje zaključiš čisto, vendar se zalomiš med zamenjavo noge po tem. Zavijanje je bilo letoče skrčenje; pad je bil ločen dogodek.
Windsurfing: Skozi zavijanje ostaneš na planu, vendar za izhod potrebuješ nekaj potiskov, da vzdržiš hitrost v tišini. Samo zavijanje je bilo na planu — kar se zgodi v naslednjih nekaj metrih, je popolnoma druga spretnost.
To je namerno: potiskanje iz tišine in zamenjava noge sta tehniki, neodvisni od tega, ali je bilo samo zavijanje izvedeno na planu.
Za celotno sliko, kako dobro potekala seja, dajejo skupni čas planing/leta in najdaljši zvezni odstotek boljši vpogled kot samo število skrčkov.
Mislim, da je tu problem. Jaz govorim o padcih, kjer se plazim, in ker tam, kjer plazim, obstaja tok, aplikacija verjetno ne razlikuje med tem, da končam jibe in da nimam dovolj vetra, da bi znova pristopil v planing, ter padcem, kjer se še naprej počasno gibamo s tokom.
Če vzamem primer mojega sejma, sem padel 6 ali 7 krat, za mene to niso bili uspešni jibovi, vendar aplikacija je odkrila samo enega kot neuspešnega.
Mislim, da je bila verzija 1 aplikacije na tem področju bolj točna
Če padeš v vodo, aplikacija bi to morala zaznati ne glede na trenutni — trenutni bi vplival le na gibanje po padcu, med ponovnim zagonom.
Da pojasnim, kako aplikacija klasificira zavite:
V celoti na letu/prenosni — vzdržal si hitrost skozi celo zavoj
Napačen/pomanjkljivo prenosni — nisi padel, vendar si na nekem koraku izgubil prenos
Padec — stopil si v vodo, ne glede na prenos
Če mi lahko pošlješ originalno datoteko seje na support@sunbits.de, z veseljem jo bom preveril. Morda algoritmu potrebujemo še prilagajanje ali pa obstaja kaj specifičnega zaradi trenutnih razmer pri tvoji lokaciji.