Néhány definíció

Szia,

Néhány alkalommal használtam a WindSportTracker alkalmazást…
Nagyon tetszik ez az alkalmazás, de szükségem van néhány definícióra vagy segítségre ahhoz, hogy megértsük az alapvető dolgokat.

• Szerintem megértettem a különböző sebességrangsor-kategóriákat :ok_hand: Csak az alfa kategóriákhoz szeretnék definíciót :wink:

• Láttam egy másik szálat a színsémával. Rendben :+1: (javaslatként jó lenne, ha az skála visszahívása vagy visszahívható lenne a gráfon)

• Tudni szeretném, hogy a “tervezési sebesség” hogyan van kiszámítva

• Imádom a sebesség poláris diagramját… de van egy kis skála problémám. Nem tudom, hogyan oszthatok meg képernyőképeket. Két egymást követő munkamenetre vettem kettőt. A második 24 kts-ig megy. A poláris jól ki van fejlesztve. A második skála 60 kts-ig megy. Annyit lehet mondani, hogy a poláris kis a közepén. Azt hiszem, ez azért van, mert a GPS egy eltérő pontot (egy 46 kt csúcsot) vett fel, miközben én leginkább 20-23 kt sebességgel navigáltam.

Talán később még több definíciót is kérnék, de mindenképpen nagyon szépen köszönöm ezt az alkalmazást, ami már nagyon jó.

Később visszatérek, hogy néhány javítást javasoljak, de láttam, hogy már sok ötleted van ^^

Szia!

Köszönjük a nagyszerű visszajelzést, és bocsánatot kérek a késedelmes válaszért.

Az alfa értékek tekintetében egy útvonalról van szó, amely egy visszafordulást is tartalmaz. Tehát az Alfa 500 azt jelenti, hogy 500 métert teszel meg egy visszafordítás során. A kiindulási és végpontok legfeljebb 100 méterre lehetnek egymástól. Tehát körülbelül 250 méter visszafordítás és 250 méter újra.

A színek bekerülnek a következő verzióba :slight_smile:

A sebesség a sporttól és a disciplínától függ.

Feljegyeztéd a munkamenetet a telefonoddal?
Dolgozom azon, hogy a eltéréseket még jobban eltávolítsam.
Fontos, hogy a GPS minél több szabad területet látjon a mennyezetre, és olyan helyen legyen hordva, ahol kevés rezgés van. Például egy vízhatlan tok, például a Fidlooktól, a felső karra nagyon jó.

Nagyon szépen köszönjük, a visszajelzések mindig szívesen látottak :slight_smile: