Probléma a munkamenetek mentésével

Szia,

Én most 2 mérföldfutást futottam le, de ezek nem kerültek mentésre, így nincsenek adatok.

Kötelezően elő kell fizetni, még ha a Pro verzió sem érdekel?

Internetkapcsolat nélkül használom a telefonomat, de ez szükséges a mérföldfutás mentéséhez?

Nem lehet manuálisan létrehozni egy mérföldfutást?

Öt év óta használtam a V1-at, a V2-re való átállás eddig csak problémákat okozott…

Szia,

nagyon szépen köszönjük a visszajelzést :slightly_smiling_face:

Ha jól értem, két telefont használsz – az egyiket kizárólag a felvételhez, internetkapcsolat nélkül, ezért jár-e?

Ez a forgatókönyv tökéletesen működik a V2-vel. Egyszerűen:

1. Egyszeri bejelentkezés:
    Jelentkezz be egyszer a V2-be a felvételi telefonnal, amikor van Wi-Fi kapcsolatod.
  2. Offline felvétel:
    Miután bejelentkeztél, meg tudod nyitni az alkalmazást internetkapcsolat nélkül is, és normálisan rögzítheted a munkameneteket.
  3. Későbbi szinkronizálás:
    Amint újra van Wi-Fi, nyisd meg az alkalmazást a felvételhez használt telefonon.
    A munkamenet általában automatikusan szinkronizálódik. Ha nem:
    • Nyomd meg a két nyilat (szinkronizálás ikon) a menü tetején.
    • Meg fogod látni a felvett munkamenetek listáját.
    • Nyomd meg a két nyilat minden munkamenet mellett a manuális szinkronizáláshoz.
  4. Elemzés másik eszközön:
    Ezután használhatod a második telefonedat vagy PC-edet a munkamenetek megtekintéséhez és elemzéséhez.

Segít ez?

A kapcsolatról:
A V2-nek szüksége van egy fiókra, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy több eszközről is hozzáférhess. Ez volt az egyik leginkább kért funkció a V1-ben.

A munkamenetek kézi létrehozása újra hozzá lesz adva egy közelgő frissítésben.

Ha a frissítés a V2-re problémákat okoz, nyugodtan kérdezz – itt vagyunk a segítségért.
A V2 csak a kezdete, és sok új funkció alapjául fog szolgálni :slightly_smiling_face:

Köszönöm a válaszát, de ez nem működött, elmagyarázom:

Ugyanabban a konfigurációban indultam, mint a V1-vel: Samsung 24 FE egy víztűrő dobozban, amely a bukósisakomba van szúrva. A V1-essel a munkamenetek megfelelően rögzítődtek, de ma sok probléma volt. Vágások vannak, hiányoznak adatok, a távolság nem jó, a Vmax sem… Itt van egy kép, de más dolgot is megadhatok, ha szeretné, hogy segítsek:

Köszönöm a tájékoztatást!

Tehát a két telefon problémája megoldódott. Most már csak az egyik telefonnal van egy felvételi probléma, nem?

Ez a probléma hiányzó engedélyekkel vagy akkumulátor-optimalizálással kapcsolatos lehet. A Google megköveteli, hogy az alkalmazások mindig kompatibilisek legyenek az Android legújabb verzióival, ami néha megváltoztatja az alkalmazások viselkedését, ha a gyártók új optimalizálásokat vezetnek be.

Íme, hogyan kell eljárni:

1. Az alkalmazás engedélyeinek ellenőrzése
    • Az alkalmazásindítóban tartsa lenyomva az alkalmazás ikonját, és válassza az Alkalmazásadatok lehetőséget.
    • Győződjön meg róla, hogy minden engedély megadva van, és a értesítések be vannak kapcsolva.
  2. Háttérműködés és optimalizálás
    • Ellenőrizze, hogy az alkalmazás háttérben is működhet.
    • Kapcsolja ki az összes optimalizálást, különösen az akkumulátor-optimalizálást.
    • Egy hasznos útmutató erről: https://dontkillmyapp.com
  3. A felvétel tesztelése
    • Tesztelheti a felvételt egy séta vagy autóút során, hogy ellenőrizze, minden megfelelően működik-e.

Először is köszönöm a gyors és hatékony válaszait, mivel a probléma valóban innen származott! Azt hittem, hogy mindent engedélyeztem, de a válaszát segített látni, hogy nem így van!

Most már minden tökéletesen működik, gratulálok ennek a munkának és ezeknek a szép fejlődéseknek! A begyűjtött adatok valóban teljesek és tanulságosak!

Köszönöm a kiváló visszajelzésed – igazán örülök, hogy most már minden tökéletesen működik :blush:

Az üzeneted is nagyon sokat segít. Hozzáadok egy megfelelő utasítást közvetlenül az alkalmazásban, hogy más felhasználók is gyorsabban élvezhessék ezt a megoldást.