Ha jól értem, két telefont használsz – az egyiket kizárólag a felvételhez, internetkapcsolat nélkül, ezért jár-e?
Ez a forgatókönyv tökéletesen működik a V2-vel. Egyszerűen:
Egyszeri bejelentkezés:
Jelentkezz be egyszer a V2-be a felvételi telefonnal, amikor van Wi-Fi kapcsolatod.
Offline felvétel:
Miután bejelentkeztél, meg tudod nyitni az alkalmazást internetkapcsolat nélkül is, és normálisan rögzítheted a munkameneteket.
Későbbi szinkronizálás:
Amint újra van Wi-Fi, nyisd meg az alkalmazást a felvételhez használt telefonon.
A munkamenet általában automatikusan szinkronizálódik. Ha nem:
Nyomd meg a két nyilat (szinkronizálás ikon) a menü tetején.
Meg fogod látni a felvett munkamenetek listáját.
Nyomd meg a két nyilat minden munkamenet mellett a manuális szinkronizáláshoz.
Elemzés másik eszközön:
Ezután használhatod a második telefonedat vagy PC-edet a munkamenetek megtekintéséhez és elemzéséhez.
Segít ez?
A kapcsolatról:
A V2-nek szüksége van egy fiókra, mivel ez az egyetlen módja annak, hogy több eszközről is hozzáférhess. Ez volt az egyik leginkább kért funkció a V1-ben.
A munkamenetek kézi létrehozása újra hozzá lesz adva egy közelgő frissítésben.
Ha a frissítés a V2-re problémákat okoz, nyugodtan kérdezz – itt vagyunk a segítségért.
A V2 csak a kezdete, és sok új funkció alapjául fog szolgálni
Köszönöm a válaszát, de ez nem működött, elmagyarázom:
Ugyanabban a konfigurációban indultam, mint a V1-vel: Samsung 24 FE egy víztűrő dobozban, amely a bukósisakomba van szúrva. A V1-essel a munkamenetek megfelelően rögzítődtek, de ma sok probléma volt. Vágások vannak, hiányoznak adatok, a távolság nem jó, a Vmax sem… Itt van egy kép, de más dolgot is megadhatok, ha szeretné, hogy segítsek:
Tehát a két telefon problémája megoldódott. Most már csak az egyik telefonnal van egy felvételi probléma, nem?
Ez a probléma hiányzó engedélyekkel vagy akkumulátor-optimalizálással kapcsolatos lehet. A Google megköveteli, hogy az alkalmazások mindig kompatibilisek legyenek az Android legújabb verzióival, ami néha megváltoztatja az alkalmazások viselkedését, ha a gyártók új optimalizálásokat vezetnek be.
Íme, hogyan kell eljárni:
Az alkalmazás engedélyeinek ellenőrzése
Az alkalmazásindítóban tartsa lenyomva az alkalmazás ikonját, és válassza az Alkalmazásadatok lehetőséget.
Győződjön meg róla, hogy minden engedély megadva van, és a értesítések be vannak kapcsolva.
Háttérműködés és optimalizálás
Ellenőrizze, hogy az alkalmazás háttérben is működhet.
Kapcsolja ki az összes optimalizálást, különösen az akkumulátor-optimalizálást.
Először is köszönöm a gyors és hatékony válaszait, mivel a probléma valóban innen származott! Azt hittem, hogy mindent engedélyeztem, de a válaszát segített látni, hogy nem így van!
Most már minden tökéletesen működik, gratulálok ennek a munkának és ezeknek a szép fejlődéseknek! A begyűjtött adatok valóban teljesek és tanulságosak!
Köszönöm a kiváló visszajelzésed – igazán örülök, hogy most már minden tökéletesen működik
Az üzeneted is nagyon sokat segít. Hozzáadok egy megfelelő utasítást közvetlenül az alkalmazásban, hogy más felhasználók is gyorsabban élvezhessék ezt a megoldást.