A polárdiagram rosszul néz ki

A mai edzés adatait ellenőrzöm, a polárdiagramról pedig hiányoznak az adatok a 270°–360° közötti tartományban. Mindkét vetés során a VMG növelésére törekedtem a szél felé

A polárdiagramm szimmetrikus pályaelosztást (kék terület) mutat mindkét oldalon, bâbordon és starbordon is (hasonlóan ahhoz, amit említettél, ahogy vitorláztál), de nem egyformán közel a szélhez mindkét oldalon (mint ahogy említetted, hogy egyformán vitorláztál mindkét oldalon). Ez azt jelzi, hogy az automatikusan kiszámított szélirány helytelen.

Az automatikus számítás általában nehézkes, különösen változó körülmények között. Már dolgozom egy fejlesztésen, de 100%-os megoldás nem lesz lehetséges – a szél túl változékony.

Mit tehetsz most: Menj a „Session szerkesztése” menübe → görgesd le a tájolóhoz → aktiváld a szerkesztő módot → állítsd be manuálisan a szélirányt. Ezt követően a polárdiagrammnak helyesnek kell mutatnia.

Beállítottam a szélirányt, de a starboard Up VMG még mindig hiányzik, a „Dir Share” úgy néz ki, helyes.

El tudná küldeni nekem az eredeti fájlt, kérem a következő címre: support@sunbits.de?

Az információs részben található horgony ikonra kattintva letöltheti az eredeti fájlt, majd válassza az eredetit.

Meg kell vizsgálnom az okát.

Oké, úgy tűnik, ez egy frissítési probléma. A kikapcsolás és az újraindítás úgy tűnik, megoldotta a problémát.