Obnova gesla

Pozdrav vsem, sem nov na forumu.

Uživam v WindSportTrackerju in sem nadgradil svojo Android aplikacijo na v2.

Pred nadgradnjo sem ustvaril nov račun na spletnem mestu WindSportTracker, vendar sem pozabil geslo, zato po nadgradnji poskušam ponastaviti/obnoviti geslo, vendar obrazec za ponastavitev gesla še vedno zamrzuje.

Preveril sem stran in ugotovil, da obstaja klic API-ja “account” na strani, ki vrne naslednjo vrednost:

{
“message”: “User (role: guests) missing scopes (["account"])”,
“code”: 401,
“type”: “general_unauthorized_scope”,
“version”: “1.8.1”
}

Morda ne izvajam pravilnega poteka ponastavitve, vendar ne razumem, kako obnoviti/ponastaviti geslo.

Ali mi lahko nekdo pomaga ali podpira pri tem opravilu?

Hvala vnaprej

Pozdravljeni,\n\ndobrodošli na forum in hvala za povratne informacije! :slightly_smiling_face:\n\nKatero napravo uporabljate?\nV katerem trenutku se aplikacija zamrzne:\n\n* takoj po pritisnjenju gumba Ponastavi geslo,\n* med nalaganjem strani,\n* ali po vnosu vašega e-poštnega naslova in začetku postopka ponastavitve?\n\nAli bi lahko poskusili ponastaviti geslo na drugi napravi, na primer prek spletne aplikacije:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nHvala!

Pozdravljeni, hvala za odgovor.

Poskusil sem iz aplikacije in spletne strani, tudi spremenil brskalnik (Chrome in Firefox), vendar se ne spremeni.

S koraki, ki sem jih uporabil, so:

• zahteva za ponastavitev gesla iz aplikacije ali spletne strani za prijavo
  • klik na povezavo “Ponastavi geslo” v prejetem e-poštnem sporočilu
  • vnos enakega novega gesla v oba polji “geslo” in “potrdi geslo”
  • klik na gumb obrazca
  • in prikazovalec se pojavi namesto gumba, vendar se okno še vedno “zavrti”

To je okno, ki se zamrzne/zavrti dolgo časa:

Po dolgem času se na strani ni spremenilo ničesar, zato sem jo zaprl.

Upam, da vam to lahko pomaga, vendar če potrebujete, vam lahko podam še nekaj dodatnih informacij, le vprašajte.

Hvala vnaprej za podporo.

Pozdravljeni,

Žal je trenutno težava z ponastavitvijo gesla.

Ali bi mi lahko zapisali vaš e-poštni naslov, ki ste ga uporabili za registracijo, in v tem času vam ponastavim geslo.

Prosimo, pišite na: support@sunbits.de

Težava s ponastavitvijo gesla je bila rešena. Če še vedno naletite na kakšne težave, se prepričajte, da osvežite stran, da ne uporabljate predpomnjene različice spletnega mesta.

To je odlično! Deluje … vendar le iz spleta.

Poskušal sem ponastaviti iz aplikacije in zdi se, da ne deluje. Zato sem poskusil iz spleta in uspel sem ponastaviti geslo.

V redu, zdaj sem uspešno preselil tudi svoje seje v novo aplikacijo V2.

Hvala za podporo.

Srečno!

1 všeček

Pozdravljeni,

da, za zdaj sem to lahko popravil le prek spletnega vmesnika. Naslednji teden bom popravil tudi aplikacije.

Odlično, da je delovalo :slight_smile:
V2 je le začetek, prihajajo številne nove funkcije :slight_smile:

1 všeček