Odzyskiwanie hasła

Witam wszystkich, jestem nowy na forum.

Lubię WindSportTracker i uaktualniłem swoją aplikację na Androida do wersji 2.

Przed uaktualnieniem utworzyłem nowe konto na stronie WindSportTracker, ale straciłem hasło, więc po uaktualnieniu próbuję zresetować/odzyskać hasło, ale formularz do resetowania hasła wciąż się zawiesza.

Sprawdziłem stronę i znalazłem, że na stronie znajduje się wywołanie API “account”, które zwraca następującą wartość:

{
“message”: “User (role: guests) missing scopes (["account"])”,
“code”: 401,
“type”: “general_unauthorized_scope”,
“version”: “1.8.1”
}

Może nie wykonuję poprawnie przepływu resetowania, ale nie rozumiem, jak odzyskać/zresetować moje hasło.

Czy ktoś mógłby mi pomóc lub wspierać w tym zadaniu?

Z góry dziękuję

Witaj,\n\nwitamy na forum i dziękujemy za Twój feedback! :slightly_smiling_face:\n\nNa jakim urządzeniu korzystasz?\nO której chwili aplikacja się zawiesza:\n\n* od razu po naciśnięciu przycisku Resetuj hasło,\n* podczas ładowania strony,\n* czy po wpisaniu adresu e-mail i rozpoczęciu procesu resetowania hasła?\n\nCzy mógłbyś również spróbować zresetować hasło z innego urządzenia, na przykład przez aplikację webową:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nDzięki!

Witam, dziękuję za odpowiedź.

Próbowałem zarówno z aplikacji, jak i z przeglądarki, zmieniając również przeglądarkę (Chrome i Firefox), ale to nie zmienia sytuacji.

Kroki, które wykonałem, to:

• proszenie o reset hasła z aplikacji lub strony logowania w przeglądarce
  • kliknięcie na link „Resetuj hasło” w wiadomości e-mail, którą otrzymałem
  • wpisanie tego samego nowego hasła w pola „hasło” i „potwierdź hasło”
  • kliknięcie przycisku formularza
  • pojawiło się koło obrotowe zamiast przycisku, ale okno nadal „kręci się”

To jest okno, które zamraża się/zawiesza na długi czas:

Po długim czasie nie ma żadnych zmian na stronie, więc ją zamykam.

Mam nadzieję, że to pomoże, ale jeśli potrzebujesz, mogę podać również inne informacje, po prostu poproś mnie o to.

Bardzo dziękuję z góry za pomoc.

Witaj,

Przepraszam, ale obecnie występuje problem z resetowaniem hasła.

Czy mógłbyś napisać mi swój adres e-mail użyty do rejestracji, a ja zresetuję hasło za Ciebie w międzyczasie.

Proszę napisz do: support@sunbits.de

Problem z resetowaniem hasła został rozwiązany. Jeśli nadal napotkasz jakiekolwiek problemy, upewnij się, że odświeżyłeś stronę, aby mieć pewność, że nie używasz zbuforowanej wersji witryny.

To bardzo dobrze! Działa … ale tylko z poziomu strony internetowej.

Próbowałem zresetować z aplikacji, ale wydaje się, że to nie działa. Więc spróbowałem z poziomu strony internetowej i byłem w stanie zresetować hasło.

OK, teraz również pomyślnie zmigrowałem moje sesje do nowej aplikacji V2.

Dziękuję bardzo za pomoc.

Pomyślnych podróży!

1 polubienie

Cześć,

tak, na razie mogłem to naprawić tylko przez stronę internetową. Naprawię to w aplikacjach w przyszłym tygodniu.

świetnie, że wszystko zadziałało :slight_smile:
V2 to dopiero początek, wiele nowych funkcji nadchodzi :slight_smile:

1 polubienie