Odzyskiwanie hasła

Witam wszystkich, jestem nowy na forum.

Lubię WindSportTracker i uaktualniłem swoją aplikację na Androida do wersji 2.

Przed uaktualnieniem utworzyłem nowe konto na stronie WindSportTracker, ale straciłem hasło, więc po uaktualnieniu próbuję zresetować/odzyskać hasło, ale formularz do resetowania hasła wciąż się zawiesza.

Sprawdziłem stronę i znalazłem, że na stronie znajduje się wywołanie API “account”, które zwraca następującą wartość:

{
“message”: “User (role: guests) missing scopes (["account"])”,
“code”: 401,
“type”: “general_unauthorized_scope”,
“version”: “1.8.1”
}

Może nie wykonuję poprawnie przepływu resetowania, ale nie rozumiem, jak odzyskać/zresetować moje hasło.

Czy ktoś mógłby mi pomóc lub wspierać w tym zadaniu?

Z góry dziękuję

Witaj,\n\nwitamy na forum i dziękujemy za Twój feedback! :slightly_smiling_face:\n\nNa jakim urządzeniu korzystasz?\nO której chwili aplikacja się zawiesza:\n\n* od razu po naciśnięciu przycisku Resetuj hasło,\n* podczas ładowania strony,\n* czy po wpisaniu adresu e-mail i rozpoczęciu procesu resetowania hasła?\n\nCzy mógłbyś również spróbować zresetować hasło z innego urządzenia, na przykład przez aplikację webową:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nDzięki!

Witam, dziękuję za odpowiedź.

Próbowałem zarówno z aplikacji, jak i z przeglądarki, zmieniając również przeglądarkę (Chrome i Firefox), ale to nie zmienia sytuacji.

Kroki, które wykonałem, to:

• proszenie o reset hasła z aplikacji lub strony logowania w przeglądarce
  • kliknięcie na link „Resetuj hasło” w wiadomości e-mail, którą otrzymałem
  • wpisanie tego samego nowego hasła w pola „hasło” i „potwierdź hasło”
  • kliknięcie przycisku formularza
  • pojawiło się koło obrotowe zamiast przycisku, ale okno nadal „kręci się”

To jest okno, które zamraża się/zawiesza na długi czas:

Po długim czasie nie ma żadnych zmian na stronie, więc ją zamykam.

Mam nadzieję, że to pomoże, ale jeśli potrzebujesz, mogę podać również inne informacje, po prostu poproś mnie o to.

Bardzo dziękuję z góry za pomoc.

Witaj,

Przepraszam, ale obecnie występuje problem z resetowaniem hasła.

Czy mógłbyś napisać mi swój adres e-mail użyty do rejestracji, a ja zresetuję hasło za Ciebie w międzyczasie.

Proszę napisz do: support@sunbits.de

Problem z resetowaniem hasła został rozwiązany. Jeśli nadal napotkasz jakiekolwiek problemy, upewnij się, że odświeżyłeś stronę, aby mieć pewność, że nie używasz zbuforowanej wersji witryny.

To bardzo dobrze! Działa … ale tylko z poziomu strony internetowej.

Próbowałem zresetować z aplikacji, ale wydaje się, że to nie działa. Więc spróbowałem z poziomu strony internetowej i byłem w stanie zresetować hasło.

OK, teraz również pomyślnie zmigrowałem moje sesje do nowej aplikacji V2.

Dziękuję bardzo za pomoc.

Pomyślnych podróży!

Cześć,

tak, na razie mogłem to naprawić tylko przez stronę internetową. Naprawię to w aplikacjach w przyszłym tygodniu.

świetnie, że wszystko zadziałało :slight_smile:
V2 to dopiero początek, wiele nowych funkcji nadchodzi :slight_smile: