Jelszó-helyreállítás

Sziasztok, új vagyok a fórumon.

Szeretem a WindSportTracker alkalmazást, és frissítettem az Android appomat v2-re.

A frissítés előtt létrehoztam egy új fiókot a WindSportTracker weboldalon, de elfelejtettem a jelszavam, így a frissítés után megpróbálom visszaállítani/helyreállítani a jelszavam, de a jelszó visszaállító űrlap lefagy.

Megvizsgáltam az oldalt, és találtam egy hívást a “fiók” API-nak az oldalon, amely a következő értéket adja vissza:

{
“message”: “A felhasználó (szerepkör: vendég) hiányzó hatókörök ([“account”])”,
“code”: 401,
“type”: “general_unauthorized_scope”,
“version”: “1.8.1”
}

Talán nem a megfelelő visszaállítási folyamatot végzem, de nem értem, hogyan tudom helyreállítani/visszaállítani a jelszavam.

Segíthet valaki vagy támogatja ezt a feladatot?

Előre is köszönöm

Szia,\n\nüdvözöllek a fórumon, és nagyon köszönjük a visszajelzést! :slightly_smiling_face:\n\nMilyen eszközt használsz?\nPontosan mikor fagy le az alkalmazás:\n\n* azonnal, miután megnyomod a Jelszó visszaállítása gombot,\n* amíg a lap betöltődik,\n* vagy miután beírod az e-mail címed és elindítod a visszaállítási folyamatot?\n\nPróbálhatnád megjelszavad visszaállítását egy másik eszközről is, például a webalkalmazáson keresztül:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nKöszönjük!

Szia, köszönöm a választ.

Mindkettőt kipróbáltam, mind az alkalmazásból, mind a webes felületről, a böngészőt is megváltoztattam (Chrome és Firefox), de ez nem változtat semmit.

A lépések, amelyeket követettem:

• jelszó-visszaállító e-mail kérése az alkalmazásból vagy a webes bejelentkezési oldalról
  • a kapott e-mailben lévő “Jelszó visszaállítása” hivatkozásra kattintás
  • ugyanazt az új jelszót beírni a két “jelszó” és “jelszó megerősítése” mezőbe
  • a űrlap gombjára kattintás
  • és a spinner megjelenik a gomb helyett, de az ablak továbbra is “pörög”

Ez az ablak fagyaszt/ideiglenesen pörög sokáig:

Nem történik változás az oldalon (sokáig), ezért bezárom.

Remélem, ez segíthet, de ha szükséges, további információkat is megadhatok, csak kérdezzen meg.

Előre is köszönöm a támogatást.

Szia,

Sajnálom, de jelenleg probléma van a jelszó-visszaállítással.

Kérlek írd meg az email címedet, amit a regisztrációhoz használtál, és én addig visszaállítom a jelszót.
Kérlek írj erre: support@sunbits.de

A jelszó-visszaállítási probléma megoldódott. Ha továbbra is problémákat tapasztalsz, kérjük, frissítsd az oldalt, hogy biztosan ne a webhely gyorsítótárazott verzióját használd.

Ez nagyszerű! Működik… de csak a webes felületről.

Megpróbáltam alaphelyzetbe állítani az alkalmazásból, és úgy tűnik, nem működik. Így megpróbáltam a webes felületről, és sikerült alaphelyzetbe állítani a jelszót.

Oké, most már sikeresen áttelepítettem a munkameneteimet az új V2 alkalmazásba.

Rengeteget köszönöm a támogatásodat.

Szép utat!

Szia,

igen, jelenleg csak webes úton tudtam megoldani. A következő héten megjavítom az alkalmazásokat is.

Remekül hallani, hogy működött :slight_smile:
A V2 csak a kezdete, sok új funkció következik :slight_smile: