Szeretem a WindSportTracker alkalmazást, és frissítettem az Android appomat v2-re.
A frissítés előtt létrehoztam egy új fiókot a WindSportTracker weboldalon, de elfelejtettem a jelszavam, így a frissítés után megpróbálom visszaállítani/helyreállítani a jelszavam, de a jelszó visszaállító űrlap lefagy.
Megvizsgáltam az oldalt, és találtam egy hívást a “fiók” API-nak az oldalon, amely a következő értéket adja vissza:
Szia,\n\nüdvözöllek a fórumon, és nagyon köszönjük a visszajelzést! \n\nMilyen eszközt használsz?\nPontosan mikor fagy le az alkalmazás:\n\n* azonnal, miután megnyomod a Jelszó visszaállítása gombot,\n* amíg a lap betöltődik,\n* vagy miután beírod az e-mail címed és elindítod a visszaállítási folyamatot?\n\nPróbálhatnád megjelszavad visszaállítását egy másik eszközről is, például a webalkalmazáson keresztül:\nhttps://app.windsporttracker.com\n\nKöszönjük!
Mindkettőt kipróbáltam, mind az alkalmazásból, mind a webes felületről, a böngészőt is megváltoztattam (Chrome és Firefox), de ez nem változtat semmit.
A lépések, amelyeket követettem:
jelszó-visszaállító e-mail kérése az alkalmazásból vagy a webes bejelentkezési oldalról
a kapott e-mailben lévő “Jelszó visszaállítása” hivatkozásra kattintás
ugyanazt az új jelszót beírni a két “jelszó” és “jelszó megerősítése” mezőbe
a űrlap gombjára kattintás
és a spinner megjelenik a gomb helyett, de az ablak továbbra is “pörög”
A jelszó-visszaállítási probléma megoldódott. Ha továbbra is problémákat tapasztalsz, kérjük, frissítsd az oldalt, hogy biztosan ne a webhely gyorsítótárazott verzióját használd.
Ez nagyszerű! Működik… de csak a webes felületről.
Megpróbáltam alaphelyzetbe állítani az alkalmazásból, és úgy tűnik, nem működik. Így megpróbáltam a webes felületről, és sikerült alaphelyzetbe állítani a jelszót.
Oké, most már sikeresen áttelepítettem a munkameneteimet az új V2 alkalmazásba.