Nincs sebesség az eszközökben

Szia,
Azóta nem jelennek meg a sebességek a hardver statisztikáiban, pedig ott vannak a munkamenetekben.

Théo

Szia Theo,

rögzíti az alkalmazással a munkameneteket?
Ha igen, küldhetsz egy GPX fájlt egy olyan munkamenetről, ahol a probléma előfordul?

Ha nem, milyen eszközt használsz a munkamenetek rögzítésére?

Xiaomi Watch Lite okostásjával rögzítek, majd a nyomokat átviszem Strava-ra, és onnan a WST-re.
Korábban nem voltak problémám.
E-mailben küldöm a nyomvonalat (support@sunbits.de)

Köszönöm
Théo

Megnéztem a mappát. A probléma az, hogy nincsenek sebességi értékek. Ezért Windsporttracker-nak kiszámolnia kell őket. Ez azonban nagyon pontatlan. Emiatt ezeknek a munkameneteknek a maximális sebessége nem szerepel a statisztikákban.

Van más lehetőség az exportálásra? Lehet, hogy közvetlenül az óráról?

Az éppen készülő új verzióban ez a probléma megoldásra kerül, de ennek időbe telik.

Sajnálom, hogy jelenleg nem tudok jobb megoldást ajánlani.

Szia,

Ugyanaz a probléma van a Polar Flowból importált GPX fájlokkal.
Emailben küldtem egy fájlt.

Köszönöm
Théo

Szia Theo,

Holnap vagy holnapután nézem meg a fájlt, és visszajelezhetek.

Üdvözlettel

Kedves Theo,

A probléma sajnos ugyanaz, mint októberben.
A GPX fájlok nem tartalmazzák a sebességeket.
A számítás sajnos nagyon pontatlan. Ezért úgy döntöttem, hogy az egyéni munkamenetekben mutatom őket, de nem a statisztikákban. Ha a sebesség nagyon hibás lenne, az törölhetetlenné tenné a statisztikáidat.

E probléma megoldására a Polar FIT fájlok használata lenne. Jelenleg ezeket kézzel kell átkonvertálni FIT-ről GPX-re a GPS Babel http://www.gps-babel.org segítségével.

Már dolgozom azon az új verzión, amely közvetlenül támogatja a FIT fájlokat, és ez a probléma is megoldódik.

Remélem, a GPS Babel megoldás megfelelő lesz, amíg néhány hét múlva be nem fejezem az új verziót.

Üdvözlettel

Szia és köszönöm a válaszodat.
Polar TCX és CSV formátumot kínál, de nincs FIT formátum.

Théo

Szia

Rendben, köszönöm a tanácsot, ezért én is felajánlani fogok TCX támogatást.
A manális megoldás, amelyet a gpsbabel-on keresztül írnak le, a TCX fájlokkal is működik.
Szorgalmasan dolgozom az új verzió fejlesztésén. Az új verzió megfelelőképpen lesz ismertetve. Ezért ne keverjük össze a jelenlegi verzióban esetlegesen előforduló apró hibajavításokkal.