Frissítés = elvesztettem minden felszerelésem

Jó napot!

Újra befejeztem egy új munkamenetet.

Azt az indítót, amelyik figyelmeztet az új funkciókra, az új verzióban.

Egy TT deszkát adtam hozzá. Visszamegyek a munkamenetemhez… És az összes többi felszerelés eltűnt, nem maradt szárny, sem foil.

Természetesen a korábbi munkameneteim is elvesztették a hivatkozott felszerelést.

Van-e biztonsági mentés az adatbázisról?

Ezután mondd meg, hogyan segíthetek megtalálni a hibát? Nem vagyok biztos benne, hogy világos voltam.

Szia!

Kérlek, próbáld meg ezt: zárd be teljesen az alkalmazást (ne csak a háttérben futtatsd, hanem a legutóbbi alkalmazások listájából), majd indítsd újra. Látod újra a hardvert?

Ahhoz, hogy megérthessem a hibát, két dologra lenne szükségem:

1. Telepítetted-e a WST által felajánlott frissítést az indításkor, vagy figyelmen kívül hagytad?
  2. A TT deszka hozzáadása után eltűnt minden hardver (beleértve azt is, amit épp hozzáadtál), vagy csak a többi (szárnyak, foil)?

El tudnád küldeni privát üzenetben a fiókod e-mail címét is? Így közvetlenül a szerveren is tudok ellenőrizni.

Helló,
Nos, én is azok közé tartozom, akiket a fiatalabbak (úgy tűnik) furcsa szokása, hogy minden éjjel kikapcsolják a telefonjukat.
A WST-re nem mentem vissza, nehogy súlyosbítsam a helyzetet.

Ma reggel, az üzenetedre, visszatérek. Megerősítem, hogy MINDENT helyreállítottam: a régi és az új felszerelést is, amit legutóbb rögzítettem. Minden megvan. Megnéztem 2 munkamenetet (a legutóbbit és egy régebbit), és a felszerelés jól rögzítve van a munkamenetekben.

ha már a kérdéseidnél tartunk
1/:face_in_clouds: fogalmam sincs, bevallom, túl gyorsan olvastam el a kérdést. Úgy tűnik, ez elsősorban az utolsó verzióra vonatkozó információ volt.
2/: elvesztettem a többit. A frissen hozzáadott TT tábla még mindig jelen volt. Az összes korábban rögzített felszerelés eltűnt.

Küldtem neked egy e-mailt a címemmel:wink:

Köszönöm a támogatásodat :+1:

Üdvözöllek,

Köszönöm ezt a részletes visszajelzést, nagyon hasznos.

Jó hír: az Ön berendezése soha nem veszett el a szerveroldalon, helyesen rögzítve maradt a fiókjában és a munkameneteiben. Az alkalmazásban való eltűnés megjelenítési probléma volt, nem adatvesztés.

Az okot még nem tudom pontosan azonosítani, de figyelemmel kísérem az esetet, hogy tovább figyelhessem.

Köszönöm, hogy részletesen ellenőrizte és jelezte!