Jó napot, nemrég előfizettem, és az utolsó két edzésem rosszul lett rögzítve. Csináltam egy 3 órás edzést, de az alkalmazás csak 45 percet rögzített, tegnap pedig volt egy 1 órás edzésem, de csak 20 perc lett rögzítve. A telefonomat a neoprén ruha alatt, egy tokban használom, mint korábban, és eddig nagyon jól működött.
Emellett a mentés pillanatában az edzés ideje és a kilométerek száma nagyobb, mint mentés után (tegnap 44 km volt, majd amikor elmentettem, 2 km-re változott).
Az is gond, hogy elfelejtettem a jelszavamat, és nem tudtam használni az elfelejtett jelszó funkciót a megváltoztatásához és az itteni bejelentkezéshez, ezért megadom az azonosítómat: navy_DarkWaves_0754, és az e-mail cím helyes.
Köszönöm a részletes üzenetet – itt van néhány tipp a problémák megoldására.
Csonkolt munkamenetek / helytelen km Ez valószínűleg az Android akkumulátor-optimalizálási problémája – ezek a beállítások gyakran visszaállítódnak egy rendszerfrissítés után. Tudnád ellenőrizni, hogy az alkalmazás mentes-e minden akkumulátor-optimalizálás alól? Ez a webhely felsorolja a lépéseket a készüléked szerint: https://dontkillmyapp.com/
A km-et illetően: látod a rögzítés során a 44 km-t, és csak 2 km-t, miután a munkamenet elmentésre került? Ha igen, el tudnád küldeni nekem a munkamenet eredeti fájlját a support@sunbits.de címre? Az alkalmazásban: nyisd meg a munkamenetet → Info szakasz → horgony ikon → Eredeti letöltése. Kérlek, add meg a Quality Score-t is, amely ugyanitt jelenik meg.
Bejelentkezés / jelszó A fiókod a Google-on keresztül van regisztrálva – tehát nincs WindsportTracker jelszavad. A „Folytatás a Google-lal” gombbal kell bejelentkezned. Az „Elfelejtett jelszó” funkció ebben az esetben nem érvényes. (Feljegyzem ezt – a jövőben világosabbá teszem ezt a hibaüzenetet.)
Köszönöm a fájlokat — sikerült elemeznem a problémát.
A rögzítés végig futott az egész edzés alatt, de a GPS-jel az idő nagy részében hiányzott vagy nagyon rossz minőségű volt, ezért a túl pontatlan adatokat el kellett vetni. Ezért ilyen alacsony a megjelenített távolság.
A valószínű ok: a neoprén erősen blokkolja a GPS-jelet. Ha a telefon az antennákkal lefelé volt a tokban, az még tovább rontja a vételt.
A jobb eredmény érdekében az ideális helyzet a vállnál (a felkar felső részén), vagy mellzsebben, de a neoprén külső oldalán.
Bejelentkezés Sikerült bejelentkezned? Ha nem kaptad meg a jelszó-visszaállító e-mailt, ellenőrizd a spam mappádat — a link csak 10 percig érvényes, lehet, hogy újat kell kérned.