Świetna aplikacja, używam jej do wingfoiling.
Po edycji mojego wyposażenia, gdy tworzę sesję lub edytuję, nie mogę wybrać żadnego sprzętu. Pola wyboru są puste.
Stefan
Świetna aplikacja, używam jej do wingfoiling.
Po edycji mojego wyposażenia, gdy tworzę sesję lub edytuję, nie mogę wybrać żadnego sprzętu. Pola wyboru są puste.
Stefan
Cześć Stefan,
dziękuję za informację zwrotną.
Czy ten błąd nadal występuje? W dniu, w którym zadałeś pytanie, wydano aktualizację, która miała ten problem naprawić.
Czy sprawdziłeś również ustawienia dla obu sportów: kite i windsurfing? Być może utworzyłeś swój sprzęt tylko z wybranym sportem sesji kite, a teraz wybrany jest tylko windsurfing.
Daj znać, jak to wygląda dzisiaj.
Proszę wybacz za spóźnioną odpowiedź, obecnie pracuję nad nową wersją.
Mam to samo, używam twojej aplikacji do wing foiling i bardzo się podoba.
Niestety nie mogę wybrać sprzętu. Raz zadziałało, ale już nie. Również po zmianie typu deski podczas edytowania sprzętu nie zapisuje się poprawnie, zawsze wraca do Twintip, a kite do Bow.
Właśnie zmieniłem sport na windsurfing wszędzie, i teraz działa! Czyli gdy sport to kitesurfing, jest bugi.
Dzięki za aplikację! I jestem pewien, że masz lepszy system na myśli do wyboru sportu. Również foiling to dość elastyczny sport, można używać tego samego sprzętu do różnych sportów foiling. W każdym razie, o ile wszystko ustawię na windsurfing, działa miło dla mnie!
dziękuję bardzo za feedback.
to zostanie ulepszone w wersji 2 ![]()