Remek alkalmazás, wingfoilre használom.
A felszereléseim szerkesztése után, amikor munkamenetet hozok létre vagy szerkesztek, nem tudok felszerelést kiválasztani. Az kiválasztómezők üresek.
Stefan
Remek alkalmazás, wingfoilre használom.
A felszereléseim szerkesztése után, amikor munkamenetet hozok létre vagy szerkesztek, nem tudok felszerelést kiválasztani. Az kiválasztómezők üresek.
Stefan
Szia Stefan,
köszönöm a visszajelzést.
Továbbra is fennáll ez a hiba? Az a napon frissítés történt, amikor megkérdeztétek, ez a hiba akkor is megoldotta.
Ellenőrizted a kite és windsurfing sportok beállításait is? Lehet, hogy csak a kite session sportot választottad ki, amikor létrehoztad a felszerelést, és most csak a windsurfing van kiválasztva.
Kérlek, tudasd, hogyan működik ma.
Bocsánat, hogy késve válaszoltam, jelenleg egy új verzió fejlesztésén dolgozom.
Ugyanaz a helyzet, én is a szoftveredet használom wing foilinghez és nagyon tetszik.
Azonban nem tudom kiválasztani a felszerelést. Egyszer működött, de most már nem. Emellett, ha a felszerelést szerkesztve megváltoztatom a deszkatípust, nem menti el megfelelően, mindig visszaállítja a Twintip-re, és a kiteszt a Bow-ra.
Most megváltoztattam mindenütt a sportot windsurfre, és már működik! Tehát ha a sport kitesurfing, akkor hibás.
Köszönöm a szoftvert! és biztos vagyok benne, hogy van egy jobb rendszered a sport kiválasztásához. Emellett a foiling tetszőlegesen használható sport, ugyanazt a felszerelést felhasználhatod a különböző foiling sportokra. Mindenesetre, amíg mindent windsurfre állítok, nekem jól működik!
Köszönöm a visszajelzést.
Ezt a 2-es verzióval fogjuk javítani ![]()