Nincs felvétel

Nemrég nem történik több rögzítés. Egyébként mindig tökéletesen működött. Ugyanaz a táskám, ugyanaz a neoprén, ugyanaz a hely, ahol tárolom a kirándulás alatt. Az idő megjelenik, de nincs sebesség stb. Mit csinálok rosszul? Mi lehet az oka?
Üdvözlettel, Michael

Szóval újra megpróbáltam, most pedig autóúton. Nem vettem fel vízálló zacskót, és nem is használtam neoprenet a telefon körül. A felvétel ismét rövid időn belül megszakadt a kezdés után. Ez micsoda okból lehet ???

Szia Michael,

milyen telefonod van?
Lehet, hogy volt egy frissítés a telefonodhoz, ebben az esetben az akkumulátoroptimalizálás kivételeinek beállításai alaphelyzetbe álltak.

Kérlek ellenőrizd, hogy az alkalmazás ki van-e zárva minden optimalizálás alól, és hogy futhat-e a háttérben. A legtöbb esetben ez egy hosszú nyomással a telefon app ikonján, majd az App Info menüben lehetséges. Onnan el kell tudni jutni a rendszer összes apphoz kapcsolódó beállításához.

Sajnos nincs hatássalunk a rendszerszintű energia megtakarítási beállításokra, ezeket a gyártók önállóan teszik. Emiatt a kivételeket sajnos manuálisan kell beállítani különböző helyeken a gyártótól függően.

Segít ez?

Próbálom ki. Mindenképp köszönöm a részletes választ.