A V2 (trend gomb) felfedezése

Szia,

:open_mouth: Milyen változások történtek a V1 óta. Neked is megfogok nevetni… Telefonváltás + nagy baj + időjárás… Valahol ezelőtt egy WST ikonra bukkantam a telefonomon.

Ez valahogy ismerősnek tűnik, de nem hasonlít semmi olyasmit, amit korábban láttam. Konfigurálom, az alkalmazás automatikusan lekéri a navigációimat az órámról… így részt veszek a játékban.

Ma a próbaidőszak véget ér… részletesen megnézem, hogy mit jelent a WST.

Nagyon szeretem, hogy a statisztikáimat megtekinthetem a számítógép képernyőjén (életkoromban a méret nagyon fontos​:ok_hand:)

Csak egy kicsit elégedetlen vagyok a globális elemzésekkel, különösen a “trend” gomb, amely nem nyújt semmit… de egy idő után kétségbe fulladok. Ezért kiválasztottam a 60 GPS-nyomvonal kinyerését (egyenként!) egy másik alkalmazásból. Az importálás itt nagyon jó :ok_hand::ok_hand:

Itt az elemzés teljes dimenzióját veszi fel :+1: és a trend gomb végre valamit mutat :wink:.

Amikor regisztráltam a fórumon (ami felismerte, hogy a fiókom már létezett), végre rájöttem. Nagyon jól emlékszem a “kis” alkalmazásra (ami valószínűleg a V1 volt). Engedd meg, hogy először is gratuláljak az elkészült hatalmas munkához. Ez még többet motivál, hogy fizesssem az előfizetést :+1:

Másodszor… szeretném jelezni az elemzés “kevés eladó” vonását a próbaidőszak alatt. És emiatt a trend gomb lehet, hogy karizmatikusabb lenne, ha hozzáadnál egy elemzési időszakot (év, hónap, hét).

Értem, hogy a hét nemigen érthető… csak az elemzés értékét mutatja és arra ösztönzi az embereket, hogy feliratozzanak (mint nekem is, amikor feltöltöttem a 3 év kitefoil adataimat, hogy lássam, milyen lesz)

Még egyszer, fogadd el gratulációimat a kivételes munkádhoz. A fejlődés valóban fenomenális.

PS: kis módosítási kérés - az eszközök esetében, lehetne az évszámot nem kötelezővé tenni?

Ez nem fontos kritérium számomra, viszont minden alkalommal kiszedem magamból a hajamat, hogy vissza tudjam keresni, mikor vettem meg egy-egy eszközt. Még ha megtalálom is a vásárlás dátumát, de nincs ötletem, hogy mikor került a szolgálatba az eszköz (pl. használt kárpit esetében).

Szia,\n\nköszönöm a visszajelzést és a kedves szavakat. Ez motiváló, és sokat segít abban, hogy eldöntsük, mit építsünk ki legközelebb.\n\nIgazad van a trendekkel kapcsolatban. Ha még nincs elég adat, az alkalmazás jelenleg semmit sem mutat, ami zavaró. Egyértelmű utalást kell hozzáadnom, hogy a felhasználók megértsék, hogy több adat szükséges a trend megjelenítése előtt. Köszönöm, hogy felhívta a figyelmemre.\n\nA dátum szűrésével kapcsolatban: ha a felső szűrőben egyetlen évet választasz ki, a trend csak az adott évre lesz kiszámítva.\n\nAz évet megkövetelő mezővel kapcsolatban: azért kötelező, mert az év az eszközök listájában megjelenített fő attribútumok egyike. Ha nem tudod a pontos évet, egyszerűen használhatod annak az évet, amikor megvetted a felszerelést. Ha az év egyáltalán nem számít számodra, használhatsz egy rögzített értéket is, például 2000-at, hogy minden konzisztens maradjon.\n\nEz így működne számodra?