Szia,
Milyen változások történtek a V1 óta. Neked is megfogok nevetni… Telefonváltás + nagy baj + időjárás… Valahol ezelőtt egy WST ikonra bukkantam a telefonomon.
Ez valahogy ismerősnek tűnik, de nem hasonlít semmi olyasmit, amit korábban láttam. Konfigurálom, az alkalmazás automatikusan lekéri a navigációimat az órámról… így részt veszek a játékban.
Ma a próbaidőszak véget ér… részletesen megnézem, hogy mit jelent a WST.
Nagyon szeretem, hogy a statisztikáimat megtekinthetem a számítógép képernyőjén (életkoromban a méret nagyon fontos
)
Csak egy kicsit elégedetlen vagyok a globális elemzésekkel, különösen a “trend” gomb, amely nem nyújt semmit… de egy idő után kétségbe fulladok. Ezért kiválasztottam a 60 GPS-nyomvonal kinyerését (egyenként!) egy másik alkalmazásból. Az importálás itt nagyon jó ![]()
![]()
Itt az elemzés teljes dimenzióját veszi fel
és a trend gomb végre valamit mutat
.
Amikor regisztráltam a fórumon (ami felismerte, hogy a fiókom már létezett), végre rájöttem. Nagyon jól emlékszem a “kis” alkalmazásra (ami valószínűleg a V1 volt). Engedd meg, hogy először is gratuláljak az elkészült hatalmas munkához. Ez még többet motivál, hogy fizesssem az előfizetést ![]()
Másodszor… szeretném jelezni az elemzés “kevés eladó” vonását a próbaidőszak alatt. És emiatt a trend gomb lehet, hogy karizmatikusabb lenne, ha hozzáadnál egy elemzési időszakot (év, hónap, hét).
Értem, hogy a hét nemigen érthető… csak az elemzés értékét mutatja és arra ösztönzi az embereket, hogy feliratozzanak (mint nekem is, amikor feltöltöttem a 3 év kitefoil adataimat, hogy lássam, milyen lesz)
Még egyszer, fogadd el gratulációimat a kivételes munkádhoz. A fejlődés valóban fenomenális.