Pozdravljen, Matthias,
In čestitke za odlično delo, moja aplikacija za wingfoiling mi je všeč!
Imam 2 predloga za funkcije, ki bi po mojem mnenju naredili tvojo aplikacijo daleč najboljšo vseobsežno aplikacijo za spremljanje folija na Androidu, tako za vodne športe kot za valovne športe:
1- V dejavnostih obstaja nekaj “Sup foil”, vendar ne naslednji dve folijski dejavnosti, ki sta v tem času zelo zelo priljubljeni:
- “Surf foil” (tudi znano kot “Prone foil”) = le foliranje na valovih in plavanje nazaj med valovi.
- “Dock start foil” (tudi znano kot “Pump foil”) = odhod iz pristanišča in čim daljše črpkanje z nogami.
Ugotavljam, da bi te dejavnosti imele skoraj enake pragove kot “Sup foil”, saj namesto uporabe vesla za vrnitev na vrh ali pristanišče uporabljate roke, kar je malo počasneje kot uporaba vesla.
Kljub temu bi bilo zanimivo imeti tri različne vrste za ustvarjanje statistike za en sam šport.
2- Če bi bilo še bolj uporabno za “Surf foil”, “Sup foil” in “Dock Start foil”, bi bilo absolutno čudovito, če bi aplikacija za te tri dejavnosti pokazala posamezne podrobnosti o razdalji, trajanju in hitrosti za vsako leto na foliju med sejo (= vsak val na “Surf foil” ali “Sup foil” ali = vsak poskus črpkanja na “Dock start foil”)
Na voljo sem seveda več kot rad za testiranje teh funkcij, če potrebuješ testne uporabnike.
Na zdravje!