Nem lehet wing-et és board-ot hozzáadni Strava import után

Szia,

Amikor egy .gpx nyomvonalat importálok Strava-ról Windsporttracker-be, nem tudok szövetet vagy lapátot hozzáadni. Amikor ráklikkelök az “add” gombra, nem jelenik meg a szokásos lista.

Van rá megoldás?

Köszönöm,
Théo

Szia Theo,

Pontosan mit gondolsz? Azt gondolod, hogy nem tudsz felszerelést rendelni a betöltött munkamenetekhez? És csak azokra a munkamenetekre, amelyeket eredetileg a Strava-ból importáltál?

Hogyan próbálod hozzáadni a felszerelést? Egyszerűen csak rákattintasz a kiürült felszerelésre, vagy először a “szerkesztés” gombra kattintasz?

Ha szükséges, készíts néhány képernyőképet, és ha lehetséges, küldj egy ilyen GPX fájlt a support@sunbits.de címre.

Köszönöm szépen.
Legjobb üdvözlettel, Matthias

Igen, ez a helyzet. Nem tudok anyagot hozzárendelni az importált munkamenetekhez.

Rendben, ez nem azért van így, mert a rajz importálva lett, hanem azért, mert még nincs hozzá anyag.

Ehhez térj vissza a főképernyőre (ahol az összes rekordod szerepel), és a jobb alsó sarokban egy anyagod ikonját fogod látni. Kattints erre az ikonra a anyagok listájának eléréséhez.
Ott most hozzáadhatsz anyagot a “plusz” szimbólumra kattintva.

Ezután ezt az anyagot hozzárendelheted/kiválaszthatod a munkamenetedben.

Ez segített?

Sokáig regisztráltam a felszerelésem, így a probléma nem azt jelenti.

Hát, kérem, hogy készítsen egy képernyőképet a mátrix listáról.
És milyen sportot választott a beállítások közül? Vitorlázás, kitesurf vagy mindkettő?

Videót készítettem neked, követve ezt a linket.

Szerintem a probléma a kitesurf/windsurf beállításokban kiválasztott diszciplínából adódik.

Köszönöm szépen.

Valóban van egy bug az alkalmazásban. Megjavítom.

Amíg javítom a hibát, és hogy helyesen kezelhesse az aktuális munkameneteit, kövesse az alábbi lépéseket.

Menjen a beállítások menüpontba, és válassza ki a két sportot. Tehát a vitorlázást és a kite surfot.

Most nyissa meg a munkamenetet. Most már megadhatja a sportot a munkamenethez felül, ha kite surfre változtatja, akkor látni fogja a kite surf diszciplínákat, és kiválaszthatja a kite surf felszerelését is.

Elnézést kérek, minél hamarabb javítom a hibát.

Köszönöm szépen az Ön minden munkáját! :+1::slightly_smiling_face:

A hiba javítva lett az utolsó frissítéssel.