Kako obnoviti stare seje

Pozdravljeni. Ravno sem preklical na nov mobilni telefon. Moje stare naprave so mrtve. Kako lahko obnovim svoje seje? Hvala.

Pozdravljeni,

ko praviš, da je tvoje starejše napravo mrtva, ali to pomeni, da več nimaš priložnosti, da se nanjo povežeš?
Ali si naredil kakšno varnostno kopijo v Google Drive, Dropbox ali na podoben način?
Če ne, mi je res žal, vendar v tem primeru so tvoje seje izgubljene. Različica 1 aplikacije shranjuje samo na napravi in podpira varnostne kopije le, če si jih ročno naredil (z funkcijo izvoza ali deljenja seje).

Različica 2, ki je že v beta različici, bo imela samodejno sinhronizacijo.

Žal mi je, pravkar sem tudi potopil svoj telefon v Strelasundu. Imate že časovni načrt, kdaj bo prišla različica 2? Zares sem navdušen nad možnostjo boljšega nastavljanja parametrov wingfoila. Tuš, prednji in zadnji foil, masiv itn. Hvala za odlično delo!

Pozdravljeni,

prihaja v avgustu.
Imate uro? Garmin, Suunto, Polar ali Coros?

Imam Sony SafeTrx uro, a ne daje podatke. Na spletni strani lahko pogledam svoje podatke. Za izvoz podatkov moram najprej preusmeriti na Strava in tam prenesti datoteko z podatki. Zato sem vzela telefonsko s tvojo aplikacijo, dokler jo nisem potopila.

Če SafeTrx ne ponuja možnosti izvoza, je to zelo žalostno. V tem primeru bo v različici 2 šlo le po obratni poti prek Strava.

Zanima me, katero etnike si uporabil, ko si izgubil telefon?

Doslej imam z etnikami Fidlock zelo dobre izkušnje. Torbica za prsno površino je zelo dobra, drži, ni pa povsem optimalne pozicije, zato običajno uporabljam torbico za roko. Vedno pazim, da v torbici ostane zrak, da obstaja upanje, da bo torbica plavala in se ne bo potopila, če pride do težav.

Resno takšno pokrovca za roko od Fidlock sem zatoplil. Gotovo je šlo dobro 50-krat pri windfoilingu, vendar je bil tokrat izgubljen. Sedaj sem si tudi priključil prsno kapsulo. Je nekoliko kot nahrbtnik. Pri drsenju na deske ni ugodna, sicer pa je čudovita izuma.

Ah, v redu, to je žal.

Prsna kapsula pomaga učiti, kako priti na desko, ne da bi se zvrnil navzgor. Kasneje, ko plavate z trapezom, pomaga, da hak ne pride na desko.