Szia. Most váltottam új mobiltelefonra. Az én régi eszközöm meghalt. Hogyan tudom visszaállítani a munkameneteimet? Köszönöm.
Szia,
amikor azt mondod, hogy a régi eszközöd meghalt, az azt jelenti, hogy már nem tudsz kapcsolódni hozzá?
Készítettél biztonsági mentést Google Drive-re, Dropbox-ra vagy hasonló szolgáltatásra? Ha nem, akkor sajnos a munkamenetek elvesztek. Az alkalmazás 1. verziója csak az eszközön tárolja az adatokat, és csak manuálisan készített biztonsági mentést támogat (exportálással vagy munkamenet megosztásával).
Az már béta verzióban elérhető 2. verzió automatikus szinkronizálást fog tartalmazni.
Sajnos én is lemerítettem a telefonomat a Strelasund-ban. Van már időbeosztásod arra, hogy mikor jön a 2-es verzió? Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mikor tudom jobban beállítani a wingfoil paramétereket. A fúzelázs, az első és hátsó foil, a mázsák stb. Köszönöm a remek munkát!
Szia,
augusztusban jön.
Van órád? Garmin, Suunto, Polar vagy Coros?
Van egy Sony SafeTrx órám, de az nem ad ki semmilyen adatot. Az internetoldalon megtekinthetem az adataimat. Az adatok exportálásához először át kell irányítani a Strava oldalra, és onnan le kell töltenem az adatfájlt. Ezért közvetlenül a telefonnal használtam az alkalmazásodat, amíg nem süllyesztettem el.
Sajnos, ha SafeTrx nem biztosít exportálási lehetőséget, akkor ez nagyon sajnálatos. Ilyenkor a 2-es verzióban is csak a Strava átmenő megoldáson keresztül lehetne.
Érdeklődésből, melyik tokot használtad, amikor elveszted a telefonod?
Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak a Fidlock tokokkal. A melltáska nagyon jó, jól kitart, csak nem a legoptimálisabb helyzet, ezért általában az alkar táskát használom. Itt mindig arra figyelek, hogy a táskában legyen levegő, hogy esetlegesen a táskának remélhetőleg úsznia kell, és ne menjen merülőútra.
Ez a konkrét Fidlock karizom elnyeltem. Biztosan 50-szer ment jól wingfúzláskor, de ezúttal eltűnt. Megvettem magamnak most a mellizmot is. Egy kicsit olyan, mint egy hátizsák. Nem túl kényelmes, mikor a deszkára mászok fel, de egyébként nagyszerű találmány.
Ah ok, ez sajnálatos.
A mellbimbó segít megtanulni, hogyan lehet feljönni a lapátra, anélkül, hogy lecsúszna. Ez később is segít, amikor trapezzal szörföl, hogy a horgony ne érjen a lapáthoz.