Aby usunąć sesję, przejdź do dziennika i po prostu przesuń sesję w lewą stronę.
Możesz również usunąć sesję w ekranie edycji sesji przy użyciu przycisku usuwania sesji u dołu.
Aby usunąć sesję, przejdź do dziennika i po prostu przesuń sesję w lewą stronę.
Możesz również usunąć sesję w ekranie edycji sesji przy użyciu przycisku usuwania sesji u dołu.