Szia! Remek alkalmazás. Ideje frissítenem a telefonomat. Mi a legjobb módja az adataim/session-jaim mentésnek, hogy importálhassam őket az új telefonomra, amikor telepítem az alkalmazást?
Szia!
Köszönöm a visszajelzést ![]()
Jelenleg az összes munkamenetet exportálnod kell.
Egy lehetőség:
A munkamenetlista képernyőn válassza az Exportálás mindet a jobb felső menüből.
Most várj egy kis ideig, amíg az összes munkamenet exportálva lesz.
Most nyisd meg a Google Drive-ot, Dropboxot vagy OneDrive-ot stb.
Ott válassza a mappák feltöltését.
Válassza ki a Windsporttracker mappát az SD kártyáról (otthoni vagy gyökérmappa).
Vagy nyisson meg egy fájlkezelő alkalmazást, például Total Commander, és lépjen a Windsporttracker mappába
Válassza ki a Windsportracker GPX mappáját, és ossza meg a Google Drive-val, OneDrive-nal vagy hasonlóval.
Fontos, hogy mentsd el a GPX fájlokat, mivel csak a GPX fájlok tartalmazzák a további információkat, például felszerelésed, megjegyzéseidet, értékeléseket stb.
Ne felejtsd el, hogy a munkamenetek évek szerint vannak rendezve mappákban. Tehát a GPX mappán belül látsz egy 2021, 2020 stb. mappát, ahol minden ilyen mappa tartalmazza az adott év munkameneteit.
Miután az összes GPX fájl mentésre került, nyisd meg a Google Drive-ot vagy bármilyen más szolgáltatást, amit választottál,
Válassza ki a GPX fájlokat, és nyissa meg a megosztási párbeszédpanelt.
Most ossza meg a GPX fájlokat a WindsportTracker alkalmazással.
A fájlok importálása eltarthat egy ideig. Lehet, hogy ezt a lépést meg kell ismételned minden évi mappára vonatkozóan.
Miután az összes munkamenet importálva lett, a felszerelésed is importálva lesz, valamint a megjegyzések, értékelések stb. De csak a GPX fájlokkal. Ne használj SBP fájlokat a biztonsági mentéshez, mivel csak a sebesség- és helyadatokat tartalmazzák, de nem a többi információt.
Hasznos és világos ez neked?
Sajnálom, hogy ezt kézzel kell megtenned, de az automatikus biztonsági mentés fejlesztés alatt áll.
Sikerült segítenem?
Remek. Végre felvettem az új telefonomat és átmásoltam az adatokat az új eszközre. Minden jól ment.
Samsung telefonom volt SD kártyával, így átmásoltam a GPX adatokat a kártyára, behelyeztem az új telefonomba, és importáltam. Egyszerű volt. Nincs probléma.
Üdvözlettel, B.
A 2-es verzióval már nem kell szinkronizálnod az adataidat a telefonok között. Az adataid a fiókodhoz tartoznak — csak bejelentkezhetsz a fiókodba bármely eszközön, és minden elérhető lesz azonnal.