Garmin se ne poveže

Seje so samodejno naložene iz Garmin. Danes pa se niso naložile, zato sem prekinil povezavo in nato poskusil znova vzpostaviti povezavo z Garmin, vendar sem prejel napako od Garmin: “Prišlo je do napake. Te aplikaciji nismo mogli dati pooblaščenj, ki ste jih zahtevali.”

Pozdravljeni,\n\nali bi lahko poskusili še enkrat?\n\nNa svojem koncu sem ga ravno preizkusil in sinhronizacija deluje po pričakovanjih. Včasih se lahko pojavi kratek zamik — bodisi na naši strani bodisi, če Garmin doživlja začasne težave. V takšnih primerih se sinhronizacija morda ne zgodi takoj.\n\nPonavadi ni potrebne nobene ukrepanja. Seje, ki se niso uspešno sinhronizirale, se samodejno ponovijo po nekaj času. Počakati nekaj časa in kasneje preveriti ponavadi reši težavo.\n\nČe se po nekaj času še vedno ne sinhronizira, nas obvestite in si bomo podrobneje pogledali.

Nespojen, nato spet povezan. WST poroča uspeh med postopkom, vendar Garmin pravi, da je povezan z WST, vendar WST pravi “Ni povezano”

Če ste na WST videli zaslon uspeha in Garmin tudi pravi, da je povezan, je najverjetneje to težava s predpomnilnikom.
Preprosto zaprite aplikacijo (jo izbrišite iz nedavno odprtih aplikacij) in jo znova odprite.