A Garmin nem kapcsolódik

A munkamenetek korábban automatikusan feltöltődtek a Garminról. Ma azonban nem történt meg, ezért leválasztottam, majd megpróbáltam újracsatlakozni a Garminnal, de a Garmin hibaüzenetet küldött: “Hiba történt. Nem tudtuk megadni ennek az alkalmazásnak a kért engedélyeket.”

Szia,

próbálkozzon kérem egyetlen alkalommal ismét?

Én is teszteltem a saját oldalamon, és a szinkronizálás a vártnál várt módon működik. Időnként rövid késleltetés lehet – vagy a mi oldalunkon, vagy ha a Garmin ideiglenes problémákat tapasztal. Ezekben az esetekben a szinkronizálás nem történhet meg azonnal.

Általában nincs szükség beavatkozásra. Azok a munkamenetek, amelyek nem sikerült sikeresen szinkronizálni, automatikusan újrapróbálkoznak egy kis idő elteltével. Ha egy kis időt vár, és később újra ellenőrzi, általában megoldódik a probléma.

Ha egy ideig sem szinkronizálódik, tudassa velünk, és mi megnézzük a problémát.

Kapcsolat nélkül, majd újracsatlakoztatva. A WST sikeresnek jelenti a folyamatot, de a Garmin szerint csatlakoztatva van a WST-hez, de a WST azt mondja, hogy “Nincs csatlakoztatva”.

Ha a WST sikerességi képernyőjét látta, és a Garmin is azt mondja, hogy csatlakoztatva van, akkor valószínűleg gyorsítótárral kapcsolatos probléma van.
Egyszerűen zárja be az alkalmazást (húzza ki a legutóbbi alkalmazások közül), és nyissa meg újra.