A Garmin GPX import nem működik

Szia,

Nagyon szeretem az alkalmazásodat, de telefonomat egy “vízálló” zacskóban használom, és csak az idő kérdése, mire valami rossz történik a telefonnal. Nemrég vettem egy Garmin Instinct GPS órát, és exportáltam egy GPX fájlt a Garmin Explore mobil alkalmazásból a Windsport Tracker alkalmazásba. A Windsport Tracker azt állítja, hogy importálta és frissítette a felszerelést és a statisztikákat, de a nyomkövetési munkamenet dátuma és ideje december 1969-es időbélyeg, és nincsenek adatok, nyomvonal vagy térkép. (Lásd a csatolt képernyőképeket) Ismertek problémák a Garmin GPX nyomvonalak importálásával, vagy tudsz segíteni valamilyen javaslattal?

Köszönöm! Rob

Szia,

Sajnálom, hogy problémád volt a vízhatlan táskával. Megbeszélek egy új cégrel, hogy mit ajánlanak, és megfogalmazom az ötletemet, hogy milyen típusú vízhatlan táskák kellenek nekünk és hogyan lehet őket elkészíteni. Lássuk, mi történik.

Visszatérve az eredeti kérdésedhez.
A Garmin oldalán történt változás volt az elmúlt hónapban, ami néhány problémát okozott. Ezekre például pénteki frissítés várható (már várakozik a Google jóváhagyására a Play Áruházban). De ez egy másik problémának tűnik.

Próbálj meg azt a módszert, amit ezen a posztban magyaráztam el: How to use data from Garmin devices

Ez egy kicsit jobb, mint a Garmin GPX verzió. A jövőben az alkalmazás közvetlenül is támogatni fogja a Garmin eszközöket.

Ha lehetséges, küldj egy GPX fájlt és a hozzá tartozó FIT fájlt egy munkamenetből a következő címre: support@sunbits.de, hogy mélyebben megvizsgálhassam, hogy mi okozza a problémákat.

Köszönöm

Legjobbakat, Matthias

Szia Mátyás,

Visszaadtam a Garmin Instinctot, mert szerintem van néhány korlátja - nincs Connect IQ / harmadik féltől származó alkalmazás támogatás, korlátozott memória stb. Láttam a többi hozzászólásodban, hogy a Locosys GW-60 és a Garmin Fenix órát használd, és említetted, hogy a Samsung Galaxy órák is működnek. Nagyon jó árat kaphatok a Galaxy 3-asra és egy Garmin Fenix 5-re. A Galaxy működne azonnal készben, anélkül, hogy át kellene alakítanom a FIT-ot GPX-re stb?

Köszönöm, Rob

Szia Rob,

A Galaxy készülék könnyen működni fog. A hátránya az, hogy csak a Samsung Health alkalmazást ismerem nyomkövetőként GPX exportálással. A Galaxy Watch 4-tel pedig a Samsung az operációs rendszert Androidra váltja, így nem várok sok frissítést a Galaxy 3 esetében a jövőben.

Talán megérné várni egy jó ajánlatot a 4-esre. Vagy használja a Fenix 5-öt. Én magam a Fenix 6-ost használom. Így ez a fit fájl átalakítással kapcsolatos megoldás a jövőben is megoldásra kerül.

Ha más sportokat is csinál, és sokszor merül, különösen sós vízbe, akkor a Fenix-et ajánlanám. Ezek erre készültek, és rengeteg jó és pontos adatot nyújtanak. És tartósak is. A Galaxy készülékekkel a touch screen és a forogó kar, nem vagyok biztos benne, mennyire élvezik a sós vízű edzéseket.

A Coros-oknak is nagyszerű órái vannak, szerintem ők is rendelkeznek fit exportálással, ami azt jelenti, hogy ugyanúgy fog működni, mint a Garminnal.

Nem olyan egyszerű, de remélem, segít.
Megtaláltam egy száraztartó gyártót itt Németországban, aki végre rendelkezik olyan száraztartókkal, amelyek tartósak. Ezek 8px-ig bizonyítottak.

A 2-es verzióval összekapcsolhatod a Garmin fiókodat, és aztán a munkameneteid automatikusan szinkronizálódnak a legjobb elérhető formátumban.