Üdvözlöm. Nem tudom szűrni a Coros-ból történő munkamenetek importálását.
Ha nem teszek szűrőt, az összes sportmunkamenetem (pl. futás) importálódik, amit el szeretnék kerülni.
Ha a “wingfoil” szűrőt teszem a WST-be, egy munkamenet sem importálódik, pedig a Coros-ban lévő munkamenetem neve tartalmazza a wingfoil szót.
Azt gyanítom, hogy a WST a FIT formátumot használja az importáláshoz, és megnéztem, mit exportál a Coros: nem látom a munkamenet nevét a FIT-ben, és a sport “generic” (nincs Coros-ban “wingfoil” sport). Megpróbáltam a “generic” szűrőt tenni a WST-be, de a wingfoil munkamenet továbbra sem importálódik.
Milyen fájltípust használ a WST a Coros importáláshoz?
Valóban, a Coros nem küldi el a foglalkozás nevét, és nem ismeri a wingfoilt sportként.
A trükk: rögzítsd a Corosban a foglalkozást „Windsurf” sportként. A WST számára a sport típusa, amit importálsz, önmagában nem számít — importáláskor közvetlenül kicserélheted a választott sportra (wingfoil stb.). De a szűrőhöz ez a sporttípus számít.
Miután a foglalkozást Windsurfként rögzítetted, állítsd a szűrőt a WST-ben „surf”-re: ez átengedi a windsurfet (és minden „surf”-öt tartalmazó sportot), miközben kizárja a futást, a biciklizést stb.