Az összes munkamenet exportálása a v2-ben?

A v2-ben van „összes exportálása” funkció? Nagyon hiányzik, még a böngészőben futó verzióból is.

Ehhez kapcsolódóan a telefonos alkalmazásnak támogatnia kellene a munkamenetek offline tárolását. Ehhez elhanyagolható mennyiségű tárhelyre lenne szükség, de offline tárolás nélkül az alkalmazás megnyitásakor a munkamenetek betöltése megbízhatatlan (nem minden szörfös helyen van jó térerő), és még wifin is rettenetesen lassú. Ez egyszerűen gyenge felhasználói élményt eredményez. A munkamenetek offline gyorsítótárát minden indításkor frissíteni lehetne a szerverről, így a más eszközökön rögzített új munkamenetek is betöltődnének.

Köszönöm a visszajelzést!

Exportálás: A tömeges exportálás szerepel az ütemtervben, de az idei kiadásokba már nem fog bekerülni. Feljegyzem, hogy igény van rá.

Teljesítmény: A rögzítés kialakításából adódóan offline is működik – az elemzéshez viszont internetkapcsolat szükséges, ami ismert korlátozás a gyenge lefedettségű helyeken. Tudok a munkamenetszintű gyorsítótárazás lehetőségéről, és szeretnék rajta javítani.

Egy kérdés: hol tartózkodsz, illetve melyik régióban hajózol? A betöltési idők a környékbeli hálózati körülményektől függően változhatnak, és segítene ellenőriznem, hogy nincs-e CDN-probléma az én oldalamon.

Szia, köszönöm a választ. Magyarországon vagyok.

Most indítottam el az alkalmazást az otthoni wifimen. Több mint 60 Mbps a letöltési sebességem, a ping pedig 4 ms, úgyhogy a hálózati kapcsolat rendben van. Az első edzések gyorsan betöltődnek, de az alkalmazás állandóan lefagy, amikor megpróbálok lefelé görgetni a régebbi edzésekhez. A telefonom egy Pixel 6a. Lehet, hogy nem a hálózati kapcsolat a hibás, hanem valamilyen más teljesítményprobléma van az alkalmazáson belül. Talán a havi képek betöltése lassítja le, ami ironikus, mivel már eleve feleslegesnek és idegesítőnek találom őket.

Mindenesetre számomra hatalmas visszalépés egy olyan alkalmazás, amely offline nem működik (nem jeleníti meg a korábbi edzéseket), és lassabb a régi alkalmazásnál. Ha az elemzés nem működik offline, az nem nagyszerű, de elfogadható… viszont az, hogy nem jeleníti meg az összes régi edzésemet, kizáró ok. Az is rossz irány, hogy mindent a felhőbe költöztettek anélkül, hogy a felhasználók teljes hozzáférést és ellenőrzést kapnának. Visszaváltok a régi alkalmazásra, és meglátom, javítanak-e ezeken a jövőben.

Pozitívum viszont, hogy a sebességszakasz most már megmutatja a pályán, hol értem el az egyes legnagyobb sebességeket, de ez csak apró javulás a pár nagy visszalépéshez képest.