Megpróbáltam exportálni az összes munkamenetet, az alkalmazás csak összeomlik.
Az Android legújabb verzióját használom.
Szia,
rossz hallom azt, hogy problémáid vannak.
Csak az egyedi munkamenetek exportálása működik, vagy a teljes exportálás is problémákat okoz?
Azonnal összeomlik, vagy fokozatosan történik ez az idő múlásával?
Milyen típusú telefont használsz?
Az “egyszeri munkamenet exportálása” sem működik, semmi sem történik, és a munkamenetek listáját látom az alkalmazásban
Az “összes exportálása” összeombolja az alkalmazást, újra kell indítanom
Azonnal összeombol, minden alkalommal, amikor megpróbálom.
Samsung Galaxy s10e
hm,
próbáld meg munkamenetet is megosztani? itt néha többször kell megnyomni a megosztási párbeszédablak megnyitásáig.
ellenőrizted az alkalmazás engedélyeit? az alkalmazásnak írási engedélyre van szüksége a fájlrendszerhez / dokumentumtárolóhoz?
melyik Android verziót használod?
Valóban, a munkamenet megosztása esetenként több kattintást igényel. De legalább az alkalmazás nem összeomlik a megosztáskor.
Az alkalmazásnak van jogosultsága a “megosztott tároló tartalmának módosítására vagy törlésére” és a “megosztott tároló tartalmának olvasására”.
Android 12-es verzió
Azt hiszem, az összes összeomlást látnod kellene az Android Fejlesztői konzolon, minden részletével együtt.
Szia!
Köszönöm az információt!
Úgy tűnik, az alkalmazás azonnal összeomlik, amikor megnyomod a “Összes megosztása” gombot, de a legfrissebb munkamenet megosztása rendben működik. Ez arra enged következtetni, hogy a probléma valamelyik régebbi munkamenettel lehet.
Megpróbálhatod exportálni az egyik legrégebbi munkamenetet, vagy akár a három legrégebbit is külön-külön? Segítene, ha tudnám, van-e egy adott munkamenet, amely miatt összeomlik az alkalmazás.
Emellett kézzel hoztál-e létre munkameneteket (azaz anélkül, hogy felvennéd a felvételt, közvetlenül az alkalmazáson belül)? Ez is releváns lehet.
Sajnos nem látom automatikusan a összeomlási jelentéseket. Csak akkor férhetek hozzájuk, ha a felhasználók aktívan megosztják őket — ez az EU adatvédelmi törvényei miatt így van. Ha hajlandó vagy segíteni, engedélyezheted az összeomlási jelentések küldését a telefonod adatvédelmi beállításaiban. (Megjegyzés: ez a teljes telefonra vonatkozik, nem csak erre az alkalmazásra.)
Ha ezt megteszed és megosztod az összeomlási jelentést, remélhetőleg részletesebb elemzést tudok kapni arról, hogy mi ment el hibásan.
Ismét köszönöm a segítségedet!
Nem, egyetlen munkamenet exportálása sem működik. Egyszerűen semmi sem történik,
Engedélyeztem a “Használat & diagnosztika” beállítást a telefonon.
Igen, lehet, hogy van néhány kézzel létrehozott munkamenetem. De nem emlékszem, melyek ![]()
Összesen 357 “nap” van rögzítve, talán ez túl sok ![]()
El tudná tisztázni, hogy az exportálás nem csak az első munkamenetek esetében vagy mindegyikük esetében nem működik?
Az egyes munkamenetek exportálásához két lehetőség áll rendelkezésre:
- A Megosztás gomb használatával.
- A jobb felső menü Exportálás funkciójával.
Megpróbálta az Exportálás funkciót, és semmi sem történt? Más szóval, a fájl kiválasztása párbeszédpanel nem jelent meg, hogy kiválaszthatta volna, hová mentse el a fájlt?
Ha ez a helyzet, kérjük, győződjön meg róla, hogy az alkalmazásnak minden szükséges engedélye meg van adva (különösen a tárolási vagy fájl-hozzáférési engedélyek, az Android verziójától függően).
Ha az exportálás funkció nem okoz alkalmazáscrash-t, de semmit sem csinál, akkor valószínűleg nem érhető el összeomlási jelentés. Ebben az esetben nagyon hasznos lenne, ha elküldené a következő adatokat:
- Telefon modellje
- Android verziója
- Alkalmazás verziója
Ezek az információk segíthetnek reprodukálni és azonosítani a problémát.
Ha a fájl kiválasztása párbeszédpanel egyáltalán nem jelenik meg, akkor nagyon valószínűleg engedélyekkel kapcsolatos probléma van.
Valószínűleg a fájlkezelővel volt probléma a telefonon.
Furcsán viselkedett más alkalmazásokkal is (de azok nem crasheltek).
Végrehajtottam a telefon gyári beállításainak visszaállítását, és most a WindSportTracker exportálása a vártnál működik.
Sajnos elvesztettem az összes munkamenet adatait.
Köszönöm a segítséget és a türelmet ![]()
Jó tudni, hogy megoldódott. de szomorú, hogy elveszítetted az összes munkamenetet.
Ez is megmagyarázza, hogy miért nem láttam semmilyen összeomlási jelentést, ha a problémát a Filepicker okozta, akkor ott ment el.
A V2 hamarosan megérkezik, amely túléli a gyári visszaállítást, és visszaállítja a munkamenetedet