Rendben, tehát a 2 másodperces, 5 másodperces stb. szakaszokban az első a leggyorsabb sebesség, 2 másodpercig - a sajátom 30,85 csomópontot mond, majd 23,00, 22,75, 22,06, 21,54, 21,43, 21 stb., majd egy kereszt vonallal kör. 5x 24,04, 10x 22,53.
5 másodpercenként 25,35 csomópontot olvas, 22,43, 21,20, 20,77, 20,53, 20,31 és így tovább, majd 5X 22,06, 10X 21,11.
Tehát a 2 másodpercesnél a 30,85 csomópont sebesség valószínűleg egy hiba, rákattintottam a 2 másodperces szakaszra, és a lila vonal lefelé mutat a szél irányába, átfedésben a legutolsó vonallal, mielőtt rákattintottam a 2 másodperces szakaszra. Mire utalnak a többi szám a legfelső sebesség után? (23, 22,75, 22,06) És a 5x azt jelenti, hogy 5 alkalommal elértem a 24,04 csomópontot, és 10x a 22,53-t - 2 másodperc alatt?
Ha a 30,85 csomópont sebesség egy hiba, akkor eltávolíthatom, vagy hogyan láthatom a következő leggyorsabbat?
Amikor rákattintok a 5 másodperces szakaszra, a Rózsaszín vonalam is lefelé mutat a szél irányába (alaposabb vizsgálat során úgy tűnik, hogy a jel elveszett és újra megszerezve, a rózsaszín vonal összeköti a vonalak két végét). Tehát hogyan kaphatom/ láthatom a következő leggyorsabbat (a valódi leggyorsabbat)?
Ez egy szárnyhajó fólián történt, btw.
Üdv
Ant
Szia,
általában a tíz legjobb futásodat láthatod, akár 2s, 5s vagy 100m, 250m, és így tovább.
lent látod az öt legjobb átlagát és mind a tíz legjobb futás átlagát (a tíz legjobb futás)
Ez értelmes?
az Ön 2s-es nagyon magas sebességével kapcsolatban, milyen eszközt használt a felvételhez?
Lehet, hogy egy hiba van, de ez attól függ, hogyan kerülnek az adatok a WindsportTracker alkalmazásba.
Egy androidos telefonnal készítették. Tehát a 10 mérés a 10 különböző futás csúcsértéke? Rendben, tehát a legmagasabb sebességem tévedés volt, a 5 átlag és a 10 tévedés, ezért a második mérést választom. Most már értem. Azt is mondtad, hogy feltesz egy színkódot, hogy lássuk, mit jelentenek a futás színei. Ez hasznos lenne.
Üdv,
Ant
igen, a 10 olvasás a csúcsok, de nem 10 különböző futásból származnak. Lehet, hogy mind a 10 ugyanabban a futásban van. Ebben az esetben azt jelenti, hogy nagyon gyors futásod volt, és sokáig tudtad fenntartani a legmagasabb sebességet.
a legmagasabb sebesség, amit az első képernyőn látsz, 1 másodperces érték, míg a sebesség részletei képernyőn 2 másodperces értékkel kezdődik, majd 5 másodperces és 10 másodperces értékek következnek. Ezért lehet, hogy a 1 másodperces érték sokkal magasabb, mint a legjobb 2 másodperces érték. Mivel a 1 másodperces értékek nem túl pontosak, ezeket eldobjuk a 2-es verzióban.
ginek, a színek is elérkeznek.