Izvoz sledi GPX različica V2

Dobro jutro. Prešel sem na različico V2. Ali je mogoče izvoziti sledi GPX, kot je bilo mogoče v različici V1? Kako to storim? Ne najdem možnosti za to, ne v aplikaciji ne na spletu.

Hvala.

Pozdravljeni,

da, izvoz je mogoč.
Da to storite, odprite ustrezno sejo, pojdite v razdelek Informacije in pritisnite ikono sidra.

Trenutno gre samo za izvoz podatkov o lokaciji seje (GPX), brez dodatnih informacij o seji.
Celotno varnostno kopijo seje, kot je bila na voljo v V1, bo kasneje dodana.

V V2 pa polna izvoz ni več nujno potreben, saj seje za prenos na druga naprava ne morajo več izvoziti in uvažati.

Ali je to rešitev za vas uporabna?

uspešno sem to storil… hvala… potreba po izvozu izhaja iz tega, da uporabljam tudi druge programe za beleženje mojih sej…

1 všeček

Dobro jutro. Ali je mogoče delo seje deliti prek družbenih omrežij? Na primer prek WhatsApp?

Hvala.

Pozdravljeni, sem vesel, da je delovalo.

Funkcija za deljenje povzetka bo na voljo z naslednjim posodobitvom v februarju :slight_smile:

Različica 2 je samo začetek za številne druge novosti, ki bodo prišle :slight_smile:

1 všeček

Pozdravljeni. Funkcija za deljenje povzetka seje s prijatelji ali družbenimi omrežji je bila najnovejša posodobitev za februar.

Ali ste jo implementirali?

Hvala,

Tom

Pozdravljeni, Tom,

funkcija je danes objavljena v različici 2.0.12.
Android in spletna različica sta že na voljo. Različica za iOS čaka na odobritev Applea.

Potrjevalo je malo dlje kot pričakovano, vendar upam, da ti bo koristna.

je popolnoma pravo .. in koristno ..

hvala

1 všeček