Eksport śladów GPX w wersji V2

Dzień dobry. Przeszedłem na wersję V2. Czy jest możliwe eksportowanie ścieżek GPX tak jak to było w wersji V1? Jak to zrobić? Ani w aplikacji, ani online nie znajduję możliwości tego zrobić.

Dziękuję

Cześć,

tak, eksport jest możliwy.
Aby to zrobić, otwórz interesującą Cię sesję, przejdź do sekcji Info i naciśnij ikonę kotwicy.

Obecnie jest to tylko eksport danych lokalizacji sesji (GPX), bez dodatkowych informacji o sesji.
Pełna kopia zapasowa sesji, która była dostępna w wersji 1, zostanie dodana później.

Jednak w wersji 2 pełny eksport nie jest już ściśle konieczny, ponieważ sesje nie muszą być już eksportowane i importowane, aby być przeniesionymi na inne urządzenia.

Czy ta rozwiązanie jest dla Ciebie przydatne?

udało mi się… dzięki… potrzeba eksportowania wynika z faktu, że używam również innych programów do rejestrowania moich sesji…

1 polubienie

Dzień dobry. Czy można podzielić się podsumowaniem sesji poprzez media społecznościowe? Na przykład przez WhatsApp?

Dziękuję

Cześć, cieszę się, że to zadziałało.

Funkcja udostępniania podsumowania będzie dostępna w najbliższym aktualizacji w lutym :slight_smile:

Wersja 2 to tylko początek wielu innych nowości, które nadchodzą :slight_smile:

1 polubienie

Witam. Funkcja udostępniania podsumowania sesji przyjaciółom lub na portalach społecznościowych miała być dostępna wraz z aktualizacją z lutego.

Czy została ona zaimplementowana?

Dziękuję,

Tom

Witaj Tom,

funkcja została wydana dzisiaj w wersji 2.0.12.
Wersje na Androida i Web są już dostępne. Wersja na iOS oczekuje obecnie na zatwierdzenie przez Apple.

Zajęło to nieco dłużej niż oczekiwano, ale mam nadzieję, że będziesz ją znajdował użyteczną.

jest idealny … i przydatny …

dziękuję

1 polubienie