Dzień dobry. Przeszedłem na wersję V2. Czy jest możliwe eksportowanie ścieżek GPX tak jak to było w wersji V1? Jak to zrobić? Ani w aplikacji, ani online nie znajduję możliwości tego zrobić.
Dziękuję
Dzień dobry. Przeszedłem na wersję V2. Czy jest możliwe eksportowanie ścieżek GPX tak jak to było w wersji V1? Jak to zrobić? Ani w aplikacji, ani online nie znajduję możliwości tego zrobić.
Dziękuję
Cześć,
tak, eksport jest możliwy.
Aby to zrobić, otwórz interesującą Cię sesję, przejdź do sekcji Info i naciśnij ikonę kotwicy.
Obecnie jest to tylko eksport danych lokalizacji sesji (GPX), bez dodatkowych informacji o sesji.
Pełna kopia zapasowa sesji, która była dostępna w wersji 1, zostanie dodana później.
Jednak w wersji 2 pełny eksport nie jest już ściśle konieczny, ponieważ sesje nie muszą być już eksportowane i importowane, aby być przeniesionymi na inne urządzenia.
Czy ta rozwiązanie jest dla Ciebie przydatne?
udało mi się… dzięki… potrzeba eksportowania wynika z faktu, że używam również innych programów do rejestrowania moich sesji…
Dzień dobry. Czy można podzielić się podsumowaniem sesji poprzez media społecznościowe? Na przykład przez WhatsApp?
Dziękuję
Cześć, cieszę się, że to zadziałało.
Funkcja udostępniania podsumowania będzie dostępna w najbliższym aktualizacji w lutym ![]()
Wersja 2 to tylko początek wielu innych nowości, które nadchodzą ![]()
Witam. Funkcja udostępniania podsumowania sesji przyjaciółom lub na portalach społecznościowych miała być dostępna wraz z aktualizacją z lutego.
Czy została ona zaimplementowana?
Dziękuję,
Tom
Witaj Tom,
funkcja została wydana dzisiaj w wersji 2.0.12.
Wersje na Androida i Web są już dostępne. Wersja na iOS oczekuje obecnie na zatwierdzenie przez Apple.
Zajęło to nieco dłużej niż oczekiwano, ale mam nadzieję, że będziesz ją znajdował użyteczną.
jest idealny … i przydatny …
dziękuję