- Van-e olyan alkalmazás (Windows, Android vagy webes) amely képes szerkeszteni a WST által létrehozott GPX fájlokat? Szeretnék törölni útkövető pontokat. Ezt követően vissza szeretném importálni a munkamenetet a WST-be. Azt szeretném szerkeszteni, mert kétszer megtörtént, hogy hazamentem mielőtt leállítottam a munkamenet rögzítését. Tegnap vízben használt telefonnal véletlenül három munkamenet futott egyszerre. Utána valamilyen oknál fogva nem láttam a valódi munkamenetet a leállításhoz (amíg haza nem értem). Természetesen, ha hazamentem mielőtt leállítottam a munkamenetet, megzavarja a sebességet, távolságot és a rögzített pályát. A legfontosabb, hogy megtöri az összes munkamenetből meghatározott maximális sebességet. Még ha a szerkesztés sem történik meg, örülök, ha a felhasználó kizárhat egy munkamenetet a maximális sebesség
Rendben, válaszoltam a saját kérdésre, és gondoltam megosztom. Összefoglalva, “sérült” munkamenetet készítettem, mert nem álltam le, mielőtt hazadulnék. A web alapú gpx.studio kiválóan működött a munkamenet végén lévő, autóval történő utazás során történt pontok eltávolításához. Exportáltam a hibás GPX fájlt a WST-ből, megnyitottam a gpx.studio-ban, átfutottam a hibás pontokon és kiválasztottam a pont törlését. Amikor befejeztem, exportáltam a gpx.studio-ból, és megnyitottam az új fájlt a WST-ben. A nyomvonal most már helyes. Néhány perc múlva a WST azt írta, hogy “Statisztikák frissítése”, és a 78 mérföldes (autóval hazadulás közben elért) legmagasabb sebesség eltűnt a WST teljes statisztikái közül. Emellett a munkamenet hossza 30 perccel rövidebb lett (a 30 perces autóút eltávolítása után). Tehát nagyon izgatott vagyok. Van még egy munkamenet, ahol két szárnyos szörf helyszín között vezettem, és ott 44 mérföldes legmagasabb sebességet értékeltem. Megnézem, hogy tudom-e szerkeszteni ezt a munkamenetet, hogy kijavítsam. Lehet, hogy megpróbálom két munkamenetre osztani. A feleségem nem érti, miért törődöm ezzel… de legalább TE valószínűleg megérted. Élvezetes, nem igaz?
Értjük. A feleséged soha nem fogja megérteni. ![]()
Szia, ez nekem is rendszeresen előfordul. Nagyszerű lenne, ha lenne egy olyan funkció, amely lehetővé tenné a munkamenet végén felesleges adatpontok levágását.
És az appot pedig nagyon szeretem, nagyon köszönöm!
Szia,
nagyon köszönöm a visszajelzést. Ez egy remek ötlet, és hozzáadom a következő frissítéshez az új verzió után. Tehát meg fog jönni, csak több időre van szükségem.
Ezt már néhányszor megcsináltam (elfelejtettem leállítani a WST-t, és elmentem). Exportálom a munkamenetet, importálom a Locus map alkalmazásba az androidos telefonra, levágom a végét, exportálom, importálom vissza a WST-be, és törölem a régi verziót. Egy-két percbe telik, de működik. Ha ezt a WST-ben magában lehetne megtenni, az nagy fejlesztés lenne.
Szia,
Igen, hozzáadjuk ezt, az új verzió (amire alapként szükség van) majdnem kész ![]()