Aplikacja nie śledzi sesji prawidłowo. Rejestrowany jest tylko około 1 minuty. Cała optymalizacja baterii została wyłączona. Używam Samsunga S22+
Cześć,
Czy mógłbyś wyjaśnić, jak dokładnie używasz aplikacji? Co dokładnie robisz po naciśnięciu przycisku nagrywania itd. ?
Czy mógłbyś również przetestować, czy po prostu naciśniesz przycisk nagrywania i pójdziesz na 5-minutową spacery na zewnątrz, trzymając urządzenie w ręce?
i najpierw.
pozostaw ekran włączony
i druga wyłącz ekran.
Jak działają te dwa przypadki? w obu też tylko 1 min nagrywania?
dziękuję
Doskonale używam WST na Samsung Galaxy S22 (Android 12). Nie pamiętam, co musiałem zrobić, aby to działało (chyba postępowałem zgodnie z sugestiami w WST). Nie było wielkiego problemu, aby to uruchomić (chyba wszedłem w ustawienia zasilania i wyłączyłem optymalizację baterii dla tej aplikacji… ale nie pamiętam szczegółów). Zazwyczaj włączam sesję, czekam na zlokalizowanie satelit, a następnie niemal natychmiast wyłączam ekran na moją 90-minutową sesję. Mam 28 sesji w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Jedna z 29 sesji nie została zarejestrowana z jakiegoś powodu, którego nie rozumiem… ale jestem bardzo zadowolony z WST.