Az alkalmazás nem követi nyomon megfelelően a munkamenetet. Csak körülbelül 1 perc van rögzítve. Az összes akkumulátoroptimalizálás ki van kapcsolva. Samsung S22+ készüléket használok.
Szia,
lehetne egy kicsit részletesebben elmagyarázni, hogy pontosan hogyan használod az alkalmazást? Vagyis mi történik, miután megnyomod a felvétel gombot stb?
Szívesen tesztelem, hogy mi történik, ha egyszerűen megnyomod a felvétel gombot, és 5 perces kinti sétát teszel, amíg a készüléket kézzel tartod?
Először is:
- hagyom, hogy a képernyő be van kapcsolva
Másodszor:
- kikapcsolom a képernyőt.
Hogyan működnek e két eset? Mindkettőben csak 1 perc a felvétel?
Köszönöm
A WST-t tökéletesen használom Samsung Galaxy S22-n (Android 12-en). Nem emlékszem, mit kellett tennem, hogy működjön (úgy gondolom, követettem a WST javaslatait). Nem volt sok nehézség a működtetésében (bementem a teljesítménybeállításokba, és kikapcsoltam a telefonos optimalizációt ehhez az alkalmazáshoz, így emlékszem… de a részleteket nem tudom). Általában bekapcsolom a munkamenetet, várom, amíg a műholdakat megtalálja, majd szinte azonnal kikapcsolom a képernyőt a 90 perces munkamenethez. Az elmúlt néhány hónapban 28 munkamenetet vettem igénybe. Az egyik 29 munkamenet valamilyen okból nem sikerült rögzíteni, amit nem értetek… de nagyon elégedett vagyok a WST-tel.