Adatvesztés mentés után

Szia, nagyszerű app, köszönöm a munkát!!

Az app jól működött és nagyszerű visszajelzést adott a munkamenetemről. De tavaly óta észrevettem, hogy a mentés után adatokban hiányosságok jelentkeznek.

Például, mentés előtt látom, hogy a legmagasabb sebesség 36 km/h volt, a mentés után 31 km/h-re csökken, amikor megnézem az idő/ sebesség grafikonot. Van 20-30 perces hézag a csúcsok között.

Eredetileg 1 másodpercenként mintavételezésre váltottam, hogy jobb adatfelbontást kapjak. Ez volt az egyetlen változtatás, amit hosszú idő óta tettem, kb. három hónapja találtam meg az appot.

Megpróbálok képernyőképeket csatolni

Szia,

köszönjük, hogy használod az alkalmazást.
Az alkalmazás segítségével rögzítetted a munkameneteidet? Vagy egy másik eszközt használtál?
Milyen típusú eszközt használtál?

Lehetőség van egy GPX fájl küldésére, amely problémát okoz: support@sunbits.de. Így ellenőrizhetek magát az adatot.

Legjobbakat,
Matthias

Szia, Nekem is ugyanaz a probléma jelentkezett Android telefonnal történő felvétel után. Hiányzik egy rész a munkamenetből. A GPX fájl más szoftverrel történő ellenőrzése során azonban minden adat jelen van. Lehet, hogy a probléma az alkalmazás számításában rejlik…

Mindenesetre nagyszerű alkalmazás!

Greg.

Szia Greg,

Köszönöm, hogy használod az alkalmazást és köszönöm a visszajelzésed.

Ha azt mondod, hogy ott vannak az adatok, akkor szerintem a probléma a pontosság.
Az alkalmazás kiszűri a túl alacsony pontosságú adatokat, mivel ezeket nem lehet megbízhatónak tekinteni.

Milyen típusú telefonnal rendelkezel?

Hogyan viseled magadban a telefonodat, miközben szörfölsz?

Ha lehetséges, küldhetsz nekem egy példa fájlt?

Xperia xzs készülékemet vízhatlan táskában használom a búvárruhámon belül. A GPX fájlokban lévő elveszett adatok pontossága: 12 és 30 között

> <trkptwst accuracy="16" elapsedrealtimenanos="0" />.

Mi a korlát?

Szia Greg és WST,

bocsánat, táborozni voltam…
Itt az én válaszom, és köszönöm a támogatását, WST.

A problémám gyenge GPS jel volt, ami azt eredményezte, hogy a telefon a búvalváló alatt volt. Most felveszek egy pólót a tetejére, és a telefon a szoros póló és a búvalváló között marad. A vékonyabb nedves ruhacsomag nem csökkenti a jelet annyira, így kevesebb gyenge adatpont van. Csak pár alkalommal próbáltam ki, mivel nem volt szél, de eddig minden rendben.

A WST egy karfóliát javasolt - biztos, hogy még jobb lenne, de a karomról a vitorlással ütöttem, így nem akartam megrongálni a telefont.

Köszönöm ismét a támogatást.

Igen, úgy tűnik, ugyanaz a probléma. Köszönöm, Ales.

A legjobb, ha a felső karodon vised. Itt van egy nagyon jó tok: https://fidlock.windsporttracker.com/armband

Van ilyen a mellkasra is a vizesruhádra.
Sikerült segítenem?

igen, ezt én is felhasználói hibának számlálom :slight_smile: legalábbis az én esetemben. A telefon a búvárruha kívül tartása nekem is működött.

Éppen most helyeztem át a telefonom egy vékony lycravászon alá, és tökéletesen működik. Nagyon köszönöm az alkalmazáshoz nyújtott kiváló támogatást.

Szívesen hallom :slight_smile:
enjoy it